Δείτε τον καιρό σήμερα

Το Σάββατο στην ανατολική νησιωτική χώρα αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Στην Κρήτη τις πρωινές ώρες προβλέπονται ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, αλλά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη

αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα