Δείτε το μεγαλύτερο γκράφιτι του κόσμου (ΦΩΤΟ,VIDEO)

Το γνωστό από τον Banksi τούνελ της Leake Street στο Νότιο Λονδίνο, τραβά για ακόμη μια φορά τα βλέμματα και τα φλας πάνω του. Ή μάλλον.. κάτω του, αφού πρόκειται για τούνελ!

Συγκεκριμένα, 100 γυναίκες-καλλιτέχνες της street art προσπάθησαν να φτιάξουν το μεγαλύτερο γκράφιτι του κόσμου με σπρέι. Μάλιστα, η επίσημη πρώτη των αποκαλυπτηρίων έγινε στις 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ενώ απώτερος σκοπός του κινήματος Femme Fierce, που διοργάνωσε το event, ήταν να μεταδώσουν ένα

μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού.

Έτσι, για περισσότερες από έξι ώρες, γυναίκες-καλιτέχνες της street art, από τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη, ζωγράφιζαν πάνω σε ένα ροζ φόντο, για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για τον Καρκίνο του Μαστού, αλλά και για τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Στόχος τους φυσικά ήταν -φυσικά- το βραβείο Γκίνες, στο οποίο και κατάφεραν να μπουν! Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχαν οι Joe και Max, από το 2011, όταν είχαν σχεδιάσει με 3D street art στο Canary Wharf, του Λονδίνου, μια ζωγραφιά μήκους 106,3 μέτρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα