Δείπνο Σαμαρά με βουλευτές και στελέχη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στη Χαλκιδική είναι σήμερα στραμμένα τα βλέμματα όλων των γαλάζιων στελεχών καθώς αναμένεται η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Ν.Δ.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε χθες το βράδυ στο Άθως Παλάς της Χαλκιδικής και πήγε αμέσως στο χώρο όπου πραγματοποιούνταν το δείπνο ανάμεσα σε όλα τα "γαλάζια" πρόσωπα που θα δώσουν το "παρών" στη Χαλκιδική για τον εορτασμό των 40ων γενεθλίων της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Σαμαράς

συνομίλησε με όλους, παλαιά και νέα στελέχη, αντάλλαξε χειραψία με υπουργούς και βουλευτές, και είχε χαλαρές συζητήσεις με όλους τόσο για το κόμμα, όσο και για τις πολικές εξελίξεις.


Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Στις 12 σήμερα το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς, θα μιλήσει στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.
Η εκδήλωση θα γίνει συμβολικά στο ξενοδοχείο «Άθως Παλάς» στον ίδιο χώρο, όπου τον Απρίλιο του 1977, ο ιδρυτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε οργανώσει το προσυνέδριο του κόμματος και τον Μάιο του 1979 έγινε το πρώτο συνέδριο.

Στην αυριανή εκδήλωση, το «παρών» θα δώσουν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και ιστορικά στελέχη του κόμματος.
Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα