Χρυσοχοΐδης σε Αβραμόπουλο: "Τυχερή η Ελλάδα που θα πας Επίτροπος στις Βρυξέλλες"

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

«Είναι τύχη για την Ελλάδα, ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα είναι ο αυριανός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, που θα ασχολείται με τα θέματα ασφάλειας της Ευρώπης, καταπολέμησης του εγκλήματος και της τρομοκρατίας και βέβαια, θα κληθεί να διαχειριστεί ένα από τα κορυφαία ζητήματα, που απασχολούν τον πλανήτη, την μετανάστευση» τόνισε σε μία αποστροφή της ομιλίας του ο Υπουργός

Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χριστοφορίδης, απευθυνόμενος στον καθήμενο…αριστερά του Υπουργό Εθνικής Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Και πρόσθεσε: «Δημήτρη, εσύ μεταναστεύεις για την μετανάστευση. Εύχομαι από την καρδιά μου να διαχειριστείς και να αντιμετωπίσεις το ζήτημα. Αυτό το ανθρώπινο ποτάμι, που καθημερινά κινείται από το νότο προς το βορρά, από την ανατολή προς τη δύση, να το αντιμετωπίσεις με τάξη και ανθρωπιά. Καλή δύναμη, καλή τύχη».

Από την πλευρά του ο Δ.Αβραμόπουλος, αφού ευχαρίστησε από καρδιάς για τα καλά του λόγια, υπενθύμισε ότι επισήμως ακόμα δεν μπορεί να προβεί σε καμία δήλωση. Φρόντισε όμως λίγο αργότερα να ανταποδώσει τη φιλοφρόνηση Χρυσοχοϊδη, χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν εκ των καλυτέρων υπουργών Δημόσιας Τάξης που έχουν περάσει από τη χώρα»

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι αυτό το πιγκ-πογκ υπουργικών φιλοφρονήσεων ανταλλάχτηκε σήμερα το πρωί στη διάρκεια της υπογραφής της Κοινής Υπουργικής Αποφάσεως για τη λειτουργία του αεροδρομίου της Τριπόλεως ως αεροδρομίου κοινής χρήσεως μεταξύ Πολεμικής και Πολιτικής Αεροπορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα