Χριστούγεννα στο «Νότιο Πόλο» της Μαρίνας Φλοίσβου

Την εμπειρία ενός ξεχωριστού πολικού σκηνικού, αυτή του Νότιου Πόλου, θα ζήσουν όσοι επισκεφθούν τις φετινές γιορτές τη Μαρίνα Φλοίσβου.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 14 Δεκεμβρίου 2014 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2015, η Μαρίνα Φλοίσβου «φοράει» τα γιορτινά της και σας μεταφέρει σε ένα πολικό σκηνικό, χαρίζοντας χαμόγελα και μοναδικές στιγμές, παρέα με το σήμα κατατεθέν της εορταστικής περιόδου, που δεν είναι άλλο από τη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη παγοπίστα των Νοτίων Προαστίων, η οποία επιστρέφει μαζί με τους θαυμαστές του ice skating.

Οι

φετινές εορταστικές εκδηλώσεις της μαρίνας, με θέμα «Χριστούγεννα στο Νότιο Πόλο», ξεκινούν με την Τελετή Έναρξης, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 17:00, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν πολλά εντυπωσιακά δρώμενα που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους μαζί με την παραδοσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ο Άγιος Βασίλης καταφθάνει πάντα από… τη θάλασσα. Οι πιγκουΐνοι τον βρίσκουν εγκλωβισμένο πάνω σε ένα παγόβουνο και τον βοηθούν να προσεγγίσει τις εγκαταστάσεις της μαρίνας για να δώσει το έναυσμα της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και της εκτόξευσης πολύχρωμων πυροτεχνημάτων που θα γεμίσουν τον ουρανό με Χριστουγεννιάτικη μαγεία και λαμπερά χρώματα. Κάλαντα και μελωδίες από dj set ντύνουν εορταστικά την ατμόσφαιρα. Παράλληλα, ψυχαγωγοί και animateurs προσφέρουν άφθονη διασκέδαση, ενώ καλλιτέχνες του face-painting μεταμορφώνουν μικρούς και μεγάλους σε πιγκουΐνους και ζώα των πάγων.

ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ -ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΟΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

PLUS! ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ “VOLTA FUN TOWN”
Τραμπολίνο, πειρατικό καράβι, παιχνιδοκατασκευή, Spider αναρρίχηση, πίστα καρτ, πισίνα με βαρκάκια και… πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα