Χριστίνα Μαραγκόζη: "Πονάω για τον Αντώνη"

Της Σπυριδούλας Τριάντου, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μπορεί μετά τον χωρισμό τους να μη μιλούσαν, μπορεί ο γάμος τους να έληξε με ένα επίπονο διαζύγιο, όμως τα 10 χρόνια που πέρασαν μαζί ήταν αναμφισβήτητα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη, συντετριμμένη από τον θάνατο του πρώην συζύγου της, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν έμαθε την είδηση. Ολη την περίοδο που ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, εκείνη φρόντιζε να μαθαίνει νέα του, ενώ

προσευχόταν να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μάλιστα, στις αρχές Ιουνίου η τραγουδίστρια είχε επικοινωνήσει μαζί του. «Δεν ήταν καλά, με δυσκολία μιλούσε. Δεν μπορούσε. Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα. Να καταφέρει να ξεπεράσει κι αυτό το πρόβλημα, γιατί έχει να δώσει πολλά ακόμη στο τραγούδι», είχε δηλώσει αποκλειστικά στο «Secret». Σήμερα, η Χριστίνα Μαραγκόζη, που έχει τη δική της οικογένεια, καθώς είναι παντρεμένη με τον Θάνο Αϊβαλιώτη, με τον οποίο έχει αποκτήσει την 11χρονη Εβίτα, βιώνει σιωπηλά έναν βαθύ πόνο. Η ίδια, παρά το ότι η κόρη του εκλιπόντος, Καλλιστώ, την προειδοποίησε να μην παρευρεθεί στην κηδεία, πήγε στο κοιμητήριο της Παιανίας και είπε το τελευταίο αντίο στον πρώην σύζυγό της, που έφυγε από τη ζωή στα 66 του χρόνια.

ΘΛΙΨΗ.

Η τραγουδίστρια γνωρίζει καλά τη μάχη που έδωσε ο Αντώνης Βαρδής, καθώς την περίοδο που ήταν παντρεμένη μαζί του ο καρκίνος είχε χτυπήσει πρώτη φορά την πόρτα του στα 42 του χρόνια. Η Χριστίνα στάθηκε στο πλευρό του εκείνες τις δύσκολες στιγμές και ο ίδιος κατόρθωσε με μεγάλη δύναμη ψυχής να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Μιλώντας στο «Secret», η Χριστίνα Μαραγκόζη εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό ενός ανθρώπου που σημάδεψε τη ζωή της: «Με πονάει πολύ που ο Αντώνης δεν είναι πια στη ζωή. Το σκέφτομαι και είναι μεγάλος ο πόνος. Ηταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ζήσαμε μαζί 10 ολόκληρα χρόνια…».

Οι δυο τους δεν είχαν επαφές μετά το διαζύγιο, όμως αυτό δεν εμπόδισε την τραγουδίστρια να τρέφει ανθρώπινα συναισθήματα για εκείνον. «Δεν έχει καμία σημασία που δεν μιλούσαμε. Οταν έμαθα πως δεν ήταν καλά στην υγεία του, προσευχόμουν να ξεπεράσει ξανά το πρόβλημα… Ο Αντώνης Βαρδής ήταν ένας σπουδαίος δημιουργός και έχει αφήσει μεγάλο έργο πίσω του. Είχε όμως πολλά να δώσει… και δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς», δηλώνει στο «Secret».

ΚΟΙΝΗ ΖΩΗ.

Η πρώτη σύζυγος του Αντώνη Βαρδή ήταν Ελληνοαμερικανή, με την οποία απέκτησε τον γιο του, Γιάννη, και την κόρη του, Καλλιστώ. Μετά τον χωρισμό τους, ο μουσικοσυνθέτης γνώρισε τη Χριστίνα Μαραγκόζη, την οποία παντρεύτηκε το 1985. Ο έρωτας και ο χωρισμός τους ενέπνευσαν τον Βαρδή σε πολλά τραγούδια. Η πρώτη συνεργασία Βαρδή - Μαραγκόζη έγινε στο περίφημο «Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα», δεύτερο δίσκο του Αντώνη Βαρδή, που κυκλοφόρησε το 1986.

Με τη Μαραγκόζη συνεργάστηκε και στον πρώτο της προσωπικό δίσκο, το «Σ’ ακολουθώ», του 1987, το οποίο περιλάμβανε το ντουέτο τους «Θα προχωράμε μαζί» σε στίχους του Γιάννη Πάριου, καθώς και στην κοινή τους δουλειά, «Τραγουδάμε μαζί», του 1988, το οποίο περιείχε και την επιτυχία «Θα εκραγώ», σε στίχους του Αντώνη Ανδρικάκη.

Στον δίσκο «Στην Ελλάς του 2000», που κυκλοφόρησε το 1995, ο Αντώνης Βαρδής ήταν ιδιαίτερα επηρεασμένος από τον χωρισμό του με τη Μαραγκόζη. «Οσο έγραφα τα τραγούδια αυτού του δίσκου δεν πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό μου να κρύψω τα συναισθήματά μου γύρω από τον χωρισμό μου με τη Χριστίνα... Σαφώς και με ενοχλεί η δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής, αλλά ένα μέρος της ευθύνης είναι δικό μου», είχε πει σε συνέντευξή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα