Χατζηδάκης: "Η ευθύνη των διαπραγματεύσεων στον Αλέξη Τσίπρα"

«Υπάρχει επανατοποθέτηση και αναδιάταξη της Κυβέρνησης μετά από όσα συνέβησαν στο Γιούρογκρουπ της Ρίγας αλλά και λόγω όσων δημοσιεύθηκαν στα διεθνή ΜΜΕ, όμως η Κυβέρνηση αποτελεί ενιαίο σύνολο και αυτός που τοποθέτησε τον κ. Βαρουφάκη στη θέση του Υπουργού Οικονομικών είναι ο κ. Τσίπρας και το ζητούμενο είναι πώς η Κυβέρνηση συνολικά τοποθετείται στη διαπραγμάτευση», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Ο

πρώην υπουργός τόνισε ότι «έχουμε τρεις τοποθετήσεις σχετικά με το θέμα που αντιμετωπίζει η χώρα μας» : H πρώτη του ΚΚΕ που λέει σαφώς να βγούμε από την Ευρωζώνη και την Ε.Ε, η δεύτερη των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων οι οποίες είναι προσηλωμένες στην ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική και η τρίτη του κ. Τσίπρα και της Κυβέρνησης που συνοψίζεται στο απόφθεγμα «η πίττα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος», να είμαστε στην Ευρωζώνη και την Ευρώπη για να απολαμβάνουμε τα καλά, αλλά χωρίς υποχρεώσεις.

Ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι «οι πολίτες βιώνουν την περίοδο προσαρμογής προκειμένου να αντιληφθούν τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του». «Εύχομαι να μην είναι οδυνηρή η προσγείωση στην πραγματικότητα γιατί το πρωτεύον είναι ο τόπος και να βρεί την ψυχική δύναμη προκειμένου να προσγειωθεί στην πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα