"Χάος" στο Ταμείο Φαρμακευτικών Εργασιών με το... παλαιό ΠΑΣΟΚ

Εξοργισμένοι είναι οι ασφαλισμένοι και οι εργαζόμενοι του επαγγελματικού επικουρικού Ταμείου εργαζομένων στον τομέα του φαρμάκου ΤΕΑΥΦΕ από τις μεθοδεύσεις και τις συνωμοτικές συμπεριφορές ορισμένων παλαιοπασόκων του Υπουργείου Εργασίας, πού με την ανοχή - ίσως και τη μη γνώση - του Υπουργού, Γιάννη Βρούτση, προσπαθούν να καλύψουν τον καταδικασμένο πρωτόδικα για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων με 25 χρόνια φυλάκιση εντεταμένο Σύμβουλο Γεράσιμο Κονιδάρη. Μάλιστα την ίδια στιγμή ο κος Κονιδάρης βρίσκεται έξω από τη φυλακή με εγγυητική

100.000 €.

Συγκεκριμένα, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου και πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΤΕΑΥΦΕ, Άρτεμις Δεδούλη, κινεί «γη και ουρανό» ώστε να καλύψει τον προστατευόμενό της Κονιδάρη και να εμποδίσει τη σημερινή Διοίκηση να ασκήσει τα καθήκοντά της.

Έφτασε μέχρι το σημείο να ζητήσει από τον άλλο ομοϊδεάτη της Διοικητή του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλο να στείλει έκτακτα την ΕΥΠΕΑ (Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης), προκειμένου να κάνει ξαφνικό έλεγχο στις συμβάσεις των εργαζομένων στο επικουρικό Ταμείο των απασχολουμένων στο φάρμακο!!

Βεβαίως ο … πολυάσχολος Υπουργός Εργασίας δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα έργα και τις ημέρες των παλαιοπασόκων του Υπουργείου του. Άλλωστε η κ. Δεδούλη, ο κ. Σπυρόπουλος και κάποιοι άλλοι αστέρες της κοινωνικής ασφάλισης αποτελούν προνομιακούς του συνομιλητές και συνεργάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα