Μπακογιάννης: "Η κυβέρνηση ανοικτά συνδιαλέγεται με τους τρομοκράτες"

«Η Κυβέρνηση ανοιχτά συνδιαλέγεται με τρομοκράτες και βγάζω αβίαστα το συμπέρασμα ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου δικαιοσύνη, είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των τρομοκρατών ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στον Λάμπρο Καλλαρύτη, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Kώστας Μπακογιάννης.

"Ο κ. Πανούσης άκουσε με μεγάλη προσοχή όσα του είπα κα αντιλαμβάνεται ποιο είναι το πρόβλημα" δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης.

Τόνισε πως «η Κυβέρνηση πρέπει να στηριχθεί

προκειμένου να επιτευχθεί ένας έντιμος συμβιβασμός προέχει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας , να κάτσουμε γύρω από τραπέζι και έχοντας ξεπεράσει ταμπέλες και ιδεοληψίες και να βρούμε μια κοινή συνισταμένη. 5 χρόνια διαπραγματευόμαστε και χαράσσουμε κόκκινες γραμμές δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε και να πάμε μαζί να τα πετύχουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τη ΝΔ και το μέλλον της ο κ. Μπακογιάννης είπε ότι «δεν είναι το ηλικιακό κριτήριο το ζήτημα για το κόμμα ,πρέπει να λύσουμε – είπε - τα όποια θέματα με νέα θεώρηση των πραγμάτων δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με όρους του 70 και του 80 πρέπει να δούμε αλλιώς τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα