Αβραμόπουλος: "Η Συνταγματική αναθεώρηση θα βάλει τα θεμέλια της νέας εποχής για τον τόπο"

«Η Συνταγματική αναθεώρηση είναι αυτή που θα βάλει τα θεμέλια μιας νέας εποχής στον τόπο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι σημαίνει Σύνταγμα. Πιστεύω ότι είναι ο θεμελιώδης χάρτης της χώρας. Επάνω εκεί στήνονται οι νόμοι, πάνω εκεί στήνονται όλες οι λειτουργίες του δημόσιου, του κρατικού μας συστήματος, του ιδιωτικού και της οικονομίας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος,

μιλώντας χθες σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Ηλείας, όπου περιόδευε στο πλαίσιο της εκλογικής αναμετρήσεως για της ευρωεκλογές.

Αναφορικά με την αυριανή εκλογική αναμέτρηση ο κ.Αβραμόπουλος τόνισε ότι «Αυτές οι εκλογές θα αποτυπώσουν όμως το βράδυ εκείνο - και θα είναι η πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση - τις πραγματικές τάσεις της χώρας μας προς το μέλλον. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά, ολοκληρώνοντας ένα σχέδιο το οποίο ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό και που έχει μία σειρά από προγράμματα και στόχους που θα οδηγήσουν σε μία νέα εποχή για τον τόπο μας, με πλήρη αποκατάσταση των αδικιών, αλλά και ένα νέο ισχυρό αποτελεσματικό κράτος με μία πιο υγιή οικονομία.

Προϋπόθεση όμως είναι η εθνική συνεννόηση. Διότι τη νέα Ελλάδα που όλοι επαγγελλόμαστε αυτό τον καιρό, θα την χτίσουμε όλοι μαζί».

Μιλώντας για τις ανάγκες του κόσμου από το πολιτικό σύστημα και για το τι χρειάζεται να επιδείξει αυτό, ο Δ.Αβραμόπουλος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι απαιτείται «Να αποδείξει την ωριμότητα και τη σύνεσή του να συνεργαστούμε, μπροστά στον κοινό μας στόχο να φτιάξουμε την νέα αρχιτεκτονική της χώρας, την νέα ελληνική πολιτεία,.

Αυτά που έγιναν δυστυχώς έπρεπε να γίνουν διότι αν δεν είχαν γίνει, η Ελλάδα θα είχε διολισθήσει όχι μόνο σε πολιτική αλλά και σε κοινωνική αστάθεια με δυσμενέστατες επιπτώσεις στη ζωή μας και στην ασφάλεια της χώρας. Όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν».

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα