Αθηνά Οικονομάκου:''Εχω ζήσει πολλές προηγούμενες ζωές''

Αν και το ξανθό υπερισχύει και φαντάζει εντυπωσιακό στα μάτια των αντρών και όχι μόνο, η Αθηνά Οικονομάκου, είναι από τις λίγες καστανές που η ομορφιά της μπορεί να εκτοπίσει πολλές ανοιχτόχρωμες θηλυκές υπάρξεις μαζί! Εκτός όμως από την εμφάνιση, διαθέτει τσαγανό και ταλέντο που σε συνδυασμό με την ευαίσθητη, ρομαντική, πολύ θηλυκή πλευρά που κρύβει μέσα της και την φανερώνει σε λίγους και εκλεκτούς, δημιουργεί έναν συνδυασμό στον οποίο δύσκολα αντιστέκεσαι.
Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της στην σειρά, «Η ζωή της άλλης», ως η κακιά Ξένια με την μαύρη περούκα να την χαρακτηρίζει και στην καθημερινότητά της και συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της στα «Κλεμμένα όνειρα» αλλά και στο θέατρο, στις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις, «Βαφτίσια» και «Κτελ».
Η Αθηνά Οικονομάκου, παραχωρεί στο «S» μια συνέντευξη, στην οποία παρουσιάζει και μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της, δίνοντας απαντήσεις και σε ερωτήματα διαφορετικά, ωστόσο όμως με αφοπλιστική ειλικρίνεια.


Δασκάλα, γυμνάστρια και οτιδήποτε άλλο πλην ηθοποιός ( που ήταν μια επιθυμία της μόνο στα χρόνια του νηπιαγωγείου), ήταν οι σκέψεις που περνούσαν από το μυαλό της για την επαγγελματική της πορεία. Έτσι, ξαφνικά και μετά από την έντονη παρότρυνση της μητέρας της, στο δεύτερο έτος των σπουδών της στο Οικονομικό του Γεωπονικού, ξεκινάει μαθήματα στην σχολή της Μιμής Ντενίση και από εκεί ανοίγει ένα άλλο, ίσως το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωή της.
«Αν και ακολούθησα ένα επάγγελμα που έχει προβολή, ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι ψωνίστηκα και ότι καβαλάω το καλάμι.. ίσως γιατί ήμουν από πολύ μικρή χαμηλών τόνων και δεν παρασυρόμουν, μετά έπεσα και στην πολύ δουλειά και δεν είχα καθόλου χρόνο για να το πάθω».

Διαβάστε περισσότερα στο apospasma.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα