Άστραψε και βρόντηξε η Κωνσταντοπούλου: Κανιβαλική διαστρέβλωση η ταύτισή μου με τη Χρυσή Αυγή

Οργισμένη απάντηση κατά όσων είτε στην αντιπολίτευση -είτε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ- προσπάθησαν να την ταυτίσουν με τη Χρυσή Αυγή λόγω της απόφασής της να διεξάγει την ονομαστική ψηφοφορία που είχαν ζητήσει οι βουλευτές της Χ.Α έδωσε πριν από λίγο η Πρόεδρος της Βουλής

Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνοντας λόγο για "κανιβαλική διαστρέβλωση". "Παραγνωρίζουν την προσωπική και πολιτική μου διαδρομή όσοι κάνουν υπαινιγμούς για εκλεκτικές σχέσεις μου με τη Χρυσή Αυγή. Έχω συγκρουστεί με τη Χρυσή Αυγή. Το να μην εμποδίζονται οι βουλευτές να έρχονται στη Βουλή δεν επιτρέπει να διαστρέφονται οι κοινοβουλευτικές και οι δημοκρατικές διαδικασίες. Αφήστε σε εμένα τα μαθήματα αντιφασιστικής συμπεριφοράς. Ο καθένας με το παράδειγμά του αποδεικνύει τι είναι" είπε η κα Κωνσταντοπούλου ενώ με μια φράση η οποία ερμηνεύθηκε ως απάντηση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη είπε: "Αυτά τα λέω και προς εκείνους που με πολλή μεγάλη ευκολία αν και γνωρίζουν ότι τη μάχη υπέρ της δημοκρατίας την έχω δώσει και από τη θέση του δικηγόρου εναντιωνόμενη ακόμα και σε δικαστές με αντισημιτικές θέσεις επιλέγουν να χρωματίζουν μια επιλογή που είναι καθαρά προσηλωμένη στην εφαρμογή του Κανονισμού. Δεν μπορώ να παραμένω και σιωπηλή και απαθής απέναντι σε αυτή την κανιβαλική διαστρέβλωση και σε παιχνίδια που κάποιοι είναι πρόθυμοι να παίξουν".

Η κα Κωνσταντοπούλου υπεραμύνθηκε της αρχικής της απόφασης να διεξάγει την ονομαστική ψηφοφορία αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Πρωθυπουργού: "Ο Πρωθυπουργός της χώρας στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε στους βουλευτές και είπε ότι τα πρώτα μας νομοσχέδια θα τα φέρουμε εμείς με ονομαστική ψηφοφορία. Γιατί δεν φοβάται κανένας βουλευτής να πει ναι σε αυτές τις διατάξεις". Όπως άφησε να εννοηθεί η κα Κωνσταντοπούλου στόχος της ονομαστικής ψηφοφορίας ήταν να καταδειχθεί η πραγματική θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να αποδειχθεί αν κάποιοι είχαν δεύτερες σκέψεις για το νομοσχέδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα