Άστοχο το μήνυμα εξόδου από το μνημόνιο εκτιμά η Μαρία Σπυράκη (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Την ανάγκη να επέλθει συμφωνία Αθήνας – τρόικας με βάση τις γραμμές που έχει χαράξει ο πρωθυπουργός ώστε η χώρα να πάει στην πιστοληπτική γραμμή στήριξης, επισήμανε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη…

Σημείωσε πως η παράταση αποβαίνει σε βάρος της χώρας ενώ είπε πως κακώς η κυβέρνηση έστειλε μέσω διαφόρων κέντρων όπως τόνισε, μηνύματα

περί εξόδου από τα μνημόνια.

Τόνισε ότι «η πολιτική αστάθεια στη χώρα κάνει τους πιστωτές να πιέζουν όλο και περισσότερο την Ελλάδα».

Χαρακτήρισε κρίσιμα τα πράγματα λέγοντας πως το τέλος του 2014 και οι αρχές του 2015 θα σημάνει το τέλος των ψευδαισθήσεων.

Τόνισε πως «οι δανειστές στέλνουν το μήνυμα πως η διαδικασία της συμφωνίας πρέπει να κλείσει και κανείς στη χώρα δεν μπορεί να καλλιεργεί το αίσθημα της ασυνέχειας της χώρας».

Είπε επίσης πως «η ελληνική πλευρά έχει υποχωρήσει μέχρι το σημείο της κόκκινης γραμμής προκειμένου να πετύχει παράταση λίγων εβδομάδων».
Τόνισε ότι εξάμηνη παράταση δεν θα είναι καλή εξέλιξη για την χώρα.

Τέλος η κ. Σπυράκη υπογράμμισε πως «οι δανειστές θέλουν τα χρήματα τους και δεν είναι βέβαιο ότι μπορούν να δεχτούν αλλαγή σκηνικού στην Ελλάδα ή να υπάρξει στη χώρα μια νέα αρχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα