Αρχηγός ο Μιχαλιολιάκος, υπαρχηγός ο Παππάς

«Δεμένες» είναι οι κατηγορίες εναντίον του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με δικαστικές πηγές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχουν εντάλματα σύλληψης και οι διαδικασίες γίνονται με την αυτόφωρη διαδικασία. Έχει ήδη σχηματιστεί ογκωδέστατη δικογραφία, από την οποία προκύπτει:

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος

είχε και το ρόλο του «αρχηγού» στην εγκληματική οργάνωση. Ήταν ο άνθρωπος που γνώριζε όλες τις εγκληματικές πράξεις στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής. Υπαρχηγός εμφανίζεται ο Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς. Όλα τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν , από μαρτυρικές καταθέσεις και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Να σημειωθεί ότι ο κ. Παππάς εξακολουθεί να αναζητείται από τις αρχές.

Οι κατηγορίες δεν αφορούν μόνο τις ευθύνες για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και για άλλα εγκλήματα. Η Δικαιοσύνη έχει τις απαραίτητες αποδείξεις ότι για όλες τις επιθέσεις και τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται η Χρυσή Αυγή υπήρχε επικοινωνία και δίδονταν εντολές από τους επικεφαλής της ακροδεξιάς οργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα