Αράχνη εναντίον φιδιού

Αυτή είναι η στιγμή που ένα από τα πιο θανατηφόρα πλάσματα της Αυστραλίας βρέθηκε στο έλεος ενός ακόμη δηλητηριώδους δολοφόνου.
Ένας αγρότης έμεινε έκπληκτος όταν βρήκε μία τεράστια κόκκινη αράχνη να ''σηκώνει'' ένα ανατολικό καφέ φίδι από το έδαφος κάτω από ένα αυτοκίνητο μιας οικογένειας στην Αυστραλία το Σαββατοκύριακο.

Είναι απλά απίστευτο, σαν να σου παίρνουν το μυαλό», είπε ο Neale Postlethwaite, ένας αγρότης 20 ετών από το Gooroc, βόρεια της Μελβούρνης.
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν πράγματι σε θέση να σταματήσουν τη μάχη και στη συνέχεια η αράχνη

να προσπαθεί να φέρει το φίδι στη φωλιά της».

«Νόμιζα ότι το φίδι ήταν νεκρό, πήγα να βάλω το δάχτυλό μου και συνειδητοποίησα, ότι το φίδι ήταν ακόμα ζωντανό παρότι αιχμαλωτισμένο», είπε ο κ Postlethwaite.
Το ανατολικό καφέ φίδι είναι γνωστό για το ισχυρό δηλητήριο του, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αιφνίδιο θάνατο, νευροτοξικότητα, διαταραχές πήξης και νεφροτοξικότητα, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Αλλά το φίδι μωρό ήταν προφανώς ένα θύμα της δηλητηριώδους αράχνης.
Το φίδι πέθανε τη διάρκεια της νύχτας, με τον κ.Postlethwaite να βρίσκει το πτώμα του φιδιού να καταβροχθίζεται από τα μυρμήγκια στη σκόνη την επόμενη μέρα.
Ο κ Postlethwaite όπως είπε στη Daily Mail Αυστραλίας η οικογένειά του βρίσκει συχνά τέτοιες αράχνες στην ιδιοκτησία τους.
Το συγιμένο πλάσμα ήδη ζει κάτω από το αυτοκίνητο της συζύγου του. «Είναι λίγο επιφυλακτική για να πάρει ξανά το αμάξι», αστειεύτηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα