Αποσύρεται σήμερα η υποψηφιότητα Καρυπίδη

Στην απόφαση να επανεξετάσει σήμερα την επιλογή του Θεόδωρου Καρυπίδη για τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα "φιλοχρυσαυγιτικά" σχόλια του υποψηφίου στο Facebook του.

Εκτός από τα υπόλοιπα κόμματα, αντιδράσεις υπήρξαν και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συνειδητοποίησαν ότι έκαναν "γκάφα" επιλέγοντας

τον Καρυπίδη, αφού οι απόψεις του απέχουν πολύ από τις προγραμματικές και ιδεολογικές θέσεις του κόμματος. Γι' αυτό και σήμερα μετέβησαν στην Κοζάνη ο γραμματέας του κόμματος Δ. Βίτσας και ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης Κ. Πουλάκης οι οποίοι θα συζητήσουν το θέμα Καρυπίδη με τις τοπικές κομματικές δυνάμεις και θα ενημερώσουν στη συνέχεια την Πολιτική Γραμματεία. Μάλιστα, ενδέχεται να παραστεί στην Κοζάνη και ο Αλέξης Τσίπρας.

Το "τέλος" του Καρυπίδη από τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, επικύρωσε πριν από λίγο και ο Δημήτρης Παπαδημούλης από το Twitter του, γράφοντας χαρακτηριστικά: Το "πάθημα" με την υποψηφιότητα Καρυπίδη, ας μας γίνει μάθημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται συμμαχίες. Με αξιολόγηση όμως, προσοχή και συλλογικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα