Αποστάσεις Στυλιανίδη από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Την ανάγκη για φορολογική επανάσταση και στροφή στην πραγματική οικονομία επισήμανε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο παίρνοντας αποστάσεις από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

«Στη σημερινή συγκυρία δε θα έπρεπε να εγκλωβιζόμαστε στο να βρούμε πόσο κοστίζουν τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, αφήνοντας αιχμές για την κοστολόγηση του προγράμματος της Κουμουνδούρου από το υπουργείο οικονομικών.

Η αξιοπιστία του οικονομικού επιτελείου είναι στο ναδίρ, είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Μπαλάφας, σημειώνοντας ότι συμφωνεί με τον κ. Στυλιανίδη πως το μεγάλο πρόβλημα της οικονομίας δεν είναι η κατανομή αλλά η αύξηση και η παραγωγή καινούργιου πλούτου.

Αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο γαλάζιος βουλευτής είπε ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό τοπίο και αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν και η συγκυβέρνηση και η αντιπολίτευση. «Θα πρέπει να υπάρξει η ελάχιστη δυνατή συνεννόηση τόσο στην οικονομία όσο και στα εθνικά θέματα» είπε ο κ. Στυλιανίδης.

«Τη σταθερότητα δεν μπορεί να την προσφέρει μια κυβέρνηση που σπαράσσεται και ο αντιπρόεδρος της οποίας μιλά για αλλαγή του εκλογικού νόμου. Πρέπει να πάμε σε εκλογές» είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Μπαλάφας.

Keywords
Τυχαία Θέματα