Απονομή των φετινών βραβείων της "Ναυτικής Επιθεωρήσεως" από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Αποστολάκη

Τα φετινά βραβεία του διαγωνισμού φωτογραφίας και μελετών του περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση» παρέδωσε στους νικητές ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, στη διάρκεια σχετικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο πλοίο ναυτικό μουσείο «ΘΩΡΗΚΤΟ Γ. ΑΒΕΡΩΦ» στο Τροκαντερό του Παλαιού Φαλήρου.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν ως ακολούθως:

* Α΄ Χρηματικό Βραβείο Μελετών στον Αντιπλοίαρχο Κλεάνθη Κυριακίδη ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Αληθινή Ηγεσία και η σχέση της με το μάνατζμεντ, την εξουσία, την διοίκηση και την ηθική».

*

Β΄ Χρηματικό Βραβείο Μελετών στον Αντιπλοίαρχο Δημήτριο Δαλακλή ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Γεωπολιτική της Ενέργειας. Η περίπτωση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

* Γ΄ Χρηματικό Βραβείο Μελετών στον Πλωτάρχη ΛΣ Αντώνιο Ραπατζίκο, για τη μελέτη με θέμα: «Η διαμόρφωση του Ελλαδικού χώρου μέσα από το Ανατολικό Ζήτημα (από την αρχαιότητα έως σήμερα)».

* Α΄ Έπαινος Μελέτης στον Πλωτάρχη Γεώργιο Χρυσοχού ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Προοπτικές οριοθέτησης της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) στο φως των πρόσφατων αποφάσεων των Διεθνών Δικαιοδοτικών Οργάνων».

* Β΄ Έπαινος Μελέτης στον Ανθυποπλοίαρχο (Ν) ΛΣ Κωνσταντίνο Μαστοροδήμου για τη μελέτη με θέμα: «Ο ναυτικός αποκλεισμός σε μη διεθνή ένοπλη σύρραξη».

* Α΄ Χρηματικό Βραβείο Φωτογραφίας στον Αρχικελευστή (ΝΟΣ) Ιωάννη Κατσαβό για την φωτογραφία με θέμα: «Γλάρος αλιεύει στα ήρεμα νερά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου».

* Β΄ Χρηματικό Βραβείο Φωτογραφίας στον Πλωτάρχη (Ε) Σπυρίδωνα Ζαχαριουδάκη ΠΝ για τη φωτογραφία με θέμα: «Το λαμπρό φως του Φάρου - Κρανάη Γυθείου».

* Γ΄ Χρηματικό Βραβείο Φωτογραφίας στην Βιολόγο ΜΠΥ Β’ Βαθμού Μαριλένα Σταμούλη για τη φωτογραφία με θέμα: «Αντικατοπτρισμός – Μηλίνα Πήλιο».

* Α΄ Έπαινος Φωτογραφίας στην Πλωτάρχη (Ε) ε.α. Σοφία Μιχαηλίδου ΠΝ για τη φωτογραφία με θέμα: «Κατευθύνοντας την πορεία από το Φάρο ν. Πολυαίγου - Κυκλάδες».

* Β΄ Έπαινος Φωτογραφίας στον κύριο Νικόλαο Διακίδη για τη φωτογραφία με θέμα: «Άποψη του λιμένος της Ύδρας με μικρό αλιευτικό σκάφος να διακρίνεται σε πρώτο πλάνο».

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα