Αποχώρηση υποψηφίου βουλευτή από τους ΑΝΕΛ!

Την παραίτηση του απο το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γνωστοποίησε με επιστολή του προς τα ΜΜΕ της Σάμου ο πρώην πολιτευτής του κόμματος κ. Γιώργος Γαρυφάλου.

Στην επιστολή του μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γαρυφάλου αναφέρει ότι "(Η προχειρότητα και οι προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων να βολευτούν σε ένα γραφείο κάνοντας ανίερες συμμαχίες για να ηγεμονεύουν και αδιαφορώντας για την οργάνωση και την σωστή λειτουργία του Κινήματος, μας έφεραν δημοσκοπικά σε κατάσταση ακόμη και αφανισμού από το πολιτικό σκηνικό."

Στην τελευταία

δε παράγραφο ο κ. Γαρυφάλου αναφέρει "(...)Δηλώνω ΠΑΡΩΝ στις εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο και στην όποια κινηματική προσπάθεια υπάρξει για πραγματική, αδέσμευτη, ανεξάρτητη, ακομμάτιστη Σάμο. Την Σάμο των πολιτών...(...)".

Ερωτηθείς σχετικά απο το Σάμος Fm ο κ. Γαρυφάλου τόνισε ότι σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί η δημιουργία μιας νέας δημοτικής κίνησης με επικεφαλής τον πρώην αξιωματικό του στρατού κ. Αντώνη Σίμο και τη συμμετοχή πολιτών απο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, με γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Keywords
Αναζητήσεις
apoxwrhsh vouleyth anel 2013
Τυχαία Θέματα