Από βαφτίσια σε γάμο ο Καραμανλής

Μπορεί να μην ανοίγει το στόμα του για τις πολιτικές εξελίξεις και τις προσωπικές του φιλοδοξίες, όμως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν χάνει καμία κοινωνική εκδήλωση. Το έχει ρίξει σε γάμους και βαφτίσια και οργώνει στην κυριολεξία την ελληνική περιφέρεια. Οι κοινωνικές του δραστηριότητες δεν έχουν βέβαια πάντα πολιτικό χρώμα, αλλά μιας και σ’ αυτές ακολουθεί και ...γεύμα, όλο και κάποιες συζητήσεις θα υπάρχουν για να δίνει, αλλά και να εισπράττει το κλίμα ο Κώστας Καραμανλής.

Αυτό

το Σαββατοκύριακο ο Κώστας Καραμανλής, όπως αποκάλυψαν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πάλι, καθώς έχει προσκληθεί από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος παντρεύει το γιό του.

Προφανώς μετά το μυστήριο ο κ. Καραμανλής έχει προσκληθεί και στο ...γεύμα. Αλλιώς μεγάλος ο κόπος για να ξαναπάει στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, κατά τα εγκαίνια της ΔΕΘ φρόντισε να περάσει τα μηνύματά του και να κάνει τις επαφές του, αλλά γάμος είναι αυτός... τα λόγια του παπά... το γεύμα κυρίως...!

Διαβάστε επίσης στα parapolitika.gr:

Ο Άδωνις αποκαλύπτει ποιος βρίσκεται στον Τάφο της Αμφίπολης (ΗΧΗΤΙΚΟ)-Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 εκτίμησε το πού μπορεί να είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος

Keywords
Τυχαία Θέματα