Από το σανίδι στην... ταμειακή μηχανή!

Της Μαριάνθης Κουνια

Ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εχουν στο ενεργητικό τους μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και έχουν φιλοξενηθεί πολλές φορές σε εξώφυλλα περιοδικών. Δούλεψαν για χρόνια στα τηλεοπτικά πλατό και στις μεγαλύτερες θεατρικές σκηνές της Αθήνας, όταν ανθούσαν η τηλεόραση και το θέατρο. Ομως, αν και διάσημοι ηθοποιοί, φαίνεται πως μπορούν να κάνουν κι άλλες δουλειές, αν παραστεί ανάγκη. Ποιος είπε ότι η οικονομική

κρίση έχει μόνο αρνητικά; Αν υπάρχει θέληση και φαντασία, όλα γίνονται!

Το «S» παρουσιάζει σήμερα πέντε ταλαντούχους ηθοποιούς που αποφάσισαν να γίνουν επιχειρηματίες, ανοίγοντας το δικό τους μαγαζί. Χωρίς να έχουν εγκαταλείψει τελείως το σανίδι και τα φώτα της τηλεόρασης, πήραν το ρίσκο και έφτιαξαν τη δική τους επιχείρηση την εποχή της οικονομικής κρίσης, με στόχο να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο. Εκαναν έναρξη νέου επαγγέλματος, κάθησαν με άνεση μπροστά στην ταμειακή μηχανή και απέκτησαν ωράριο καταστήματος. Συνομιλούν καθημερινά με πελάτες, κάνουν παραγγελίες για το μαγαζί τους και επισκέπτονται συχνά τις δημόσιες υπηρεσίες για να διεκπεραιώσουν γραφειοκρατικά ζητήματα.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης, η Κατερίνα Μάντζιου, ο Μιχάλης Μαρκάτης, η Κατερίνα Σαβράνη και η Σύλβια Δεληκούρα, πέντε πρόσωπα που γνωρίσαμε μέσα από υψηλής τηλεθέασης σίριαλ του παρελθόντος, μας άνοιξαν την καρδιά τους για τη νέα τους ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα