Από την Δράση στο ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Κωστάκος

Στις φετινές οι μεταγραφές έχουν διαδραματίσει ήδη σημαντικά τον ρόλο τους, καθώς οι μετακινήσεις στελεχών έχουν αναδιαμορφώσει τον πολιτικό χάρτη των κομμάτων.

Το ΠΑΣΟΚ αν και είδε να χάνει ένα σημαντικό στέλεχος όπως η Άντζελα Γκερέκου που εντάχθηκε στο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας, έκανε δυναμική ρελάνς με την «μεταγραφή» του Γιώργου Κωστάκου.

Η μετακίνηση του φεντεραλιστή υποψηφίου

από την «Δράση» στην «πράσινη παράταξη», είναι η προσπάθεια του κόμματος της Χαρ. Τρικούπη να «χτυπήσει» την δύσκολη περιφέρεια της Β’ Αθήνας.

Ο Γιώργος Κωστάκος σημείωσε πως παραμένει Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά συμπληρώνει πως ήρθε από τις Βρυξέλλες ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των ελλήνων συναδέλφων του από το ΕΦΕΚ.

Παράλληλα ο πράσινος υποψήφιος στη Β’ Αθήνας τονίζει πως δεν άλλαξε τον πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο προσανατολισμό του, αλλά θεωρεί πως μέσω της υποψηφιότητάς του στις ελληνικές εκλογές και σε συνδυασμό με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει συσσωρεύσει από τις διεθνείς επαφές του, θα μπορέσει να συνεισφέρει ουσιαστικά.

kalpes15.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα