Απίστευτος διάλογος Νικολόπουλου με τον Λουξεμβούργιο πρωθυπουργό!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες στο Twitter με πρωταγωνιστή τον Νίκο Νικολόπουλο και τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Xavier Bettel.

Όλα ξεκίνησαν από τον αρχηγό του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδας και ανεξάρτητου βουλευτή, ο οποίος "τιτίβισε" χθες το απόγευμα σχολιάζοντας την απόφαση του Xavier Bettel, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, να αρραβωνιαστεί επίσημα τον σύντροφό του. Το γεγονός αυτό θεωρήθηκε προκλητικό από τον

Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος προσέβαλε ευθέως τον Λουξεμβούργιο αρχηγό κράτους, κάνοντας λόγο για "Ευρώπη των πουσταριών", ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων από Έλληνες και ξένους χρήστες του Twitter.

Ωστόσο, παρόλο που σε τέτοιες περιπτώσεις τέτοιου είδους tweets δεν φτάνουν ποτέ στα αυτιά του προσώπου στο οποίο αναφέρονται, σε αυτή την περίπτωση ο Νίκος Νικολόπουλος μάλλον... ατύχησε, καθώς ο Xavier Bettel είναι δραστήριος χρήστης του Twitter. Αποτέλεσμα ήταν να σηκώσει το "γάντι" και να του απαντήσει με ευγενικό πλην εμφανώς σαρκαστικό ύφος στα αγγλικά "χαίρετε. Έμαθα ότι θέλετε να μου πείτε κάτι, αλλά δεν μιλώ ελληνικά. Συγγνώμη".

Στη συνέχεια ο αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος απάντησε - και πάλι στα ελληνικά - ψυχραιμότερα και με πιο επίσημο ύφος, τεκμηριώνοντας τη δήλωσή του με το στοιχείο πως η Εκκλησία δεν ευλογεί τους γάμους ομοφυλόφιλων, αλλά η κάθε ιδιαιτερότητα είναι σεβαστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα