Απίστευτη απάντηση Άδωνι σε Τσακαλώτο: "Σέβομαι τον παππού σου και δεν απαντώ"

Μια απίστευτη απάντηση επιφύλαξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτο επικαλούμενος τον -κατά τον Άδωνι- παππού του κ. Τσακαλώτου ο οποίος υπήρξε στρατηγός του Εθνικού Στρατού και απελευθέρωσε τον αστικό δημοκρατικό κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την ομιλία του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος

της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι ο κ. Σταϊκούρας εξέθεσε τον ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση στο πρόγραμμα που παρουσίασε στο Σίτι του Λονδίνου έχει ακριβώς τις ίδιες δαπάνες με τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης, ύψους 44% του ΑΕΠ. Ο κ. Τσακαλώτος αντέδρασε έντονα υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει υπογράψει πως το 2018 οι δαπάνες θα είναι όχι στο 44% αλλά στο 38% του ΑΕΠ. Οι φωνές του κ. Τσακαλώτου προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος όμως προκάλεσε τεράστια έκπληξη λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σέβομαι τον παππού σας κ. Τσακαλώτε και την νίκη που έδωσε στον αστικό δημοκρατικό κόσμο και δεν συνεχίζω. Έχει βαρύ επώνυμο και το σέβομαι".

Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο κ. Τσακαλώτος πήρε τον λόγο και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος προκαλώντας εκ νέου παρέμβαση του Άδωνη: "Έχω μεγάλη τιμή στον στρατηγό Θρασύβουλο Τσακαλώτο. Έχω πουλήσει τα βιβλία του. Διαβάστε τα κι εσείς και μάθετε κάτι από αυτά. Ήρθατε προχθές εδώ και υβρίσατε την αστική τάξη. Την αστική τάξη την διέσωσε και ο παππούς σας ευτυχώς. Να είστε πιο προσεκτικός" είπε ο Άδωνις.

Σύμφωνα πάντως με βουλευτές που ήταν στην αίθουσα ο κ. Τσακαλώτος υποστήριξε ότι ο Θρασύβουλος Τσακαλώτος δεν ήταν παππούς του αλλά αδελφός του παππού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα