Απέκλεισαν τη ΔΟΥ Μεσσηνίας αγρότες της περιοχής

Το κτίριο όπου στεγάζεται η εφορία Καλαμάτας απέκλεισαν νωρίς το πρωί αγρότες, διαμαρτυρόμενοι για τον νέο τρόπο φορολόγησής τους.

Οι αγρότες, οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν την είσοδο στο κτίριο, κράτησαν σε αποκλεισμό τη ΔΟΥ Καλαμάτας, που εξυπηρετεί όλη τη Μεσσηνία, έως τη 1.30 μετά το μεσημέρι, όποτε αποχώρησαν και πήγαν στον κόμβο Ασπροχώματος επί της εθνικής οδού Καλαμάτας – Τρίπολης, και πραγματοποίησαν για λίγη ώρα συμβολική κατάληψη της εθνικής οδού και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Εν τω μεταξύ

οι αγροτοκτηνοτρόφοι παραμένουν στα δύο μπλόκα της Αργολίδας, στο μπλόκο του Αρδάμη επί της εθνικής οδού Τρίπολης-Σπάρτης, στα τρία μπλόκα της Μεσσηνίας, στο Βασιλοπόταμο Λακωνίας και από σήμερα υπάρχει ένα ακόμα μπλόκο στη Λακωνία, στον δρόμο Ασωπού - Παπαδιανίκων.

Τέλος, σημειώνεται ότι χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Αργολίδας μεταξύ αγροτών και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων του νομού, για τον συντονισμό της δράσης τους ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και την οργάνωση παναργολικού συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία του Άργους την προσεχή Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα