Ανθρωποκηνυγητό για τους δολοφόνους του Μπρούνο στη Ρόδο

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του Μπρούνο στη Ρόδο, που ήταν γνωστός ως το μεγαλύτερο… greek καμάκι και ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο σπίτι του στην Παλιά Πόλη την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία ενισχύουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ αναζητούνται δύο άτομα Βουλγαρικής καταγωγής.

Από την πρώτη στιγμή τόσο οι άνδρες της Πυροσβεστικής, όσο και η αστυνομία είχαν αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και

εξέταζαν με προσοχή όλα τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους.

Κατέληξαν λοιπόν ότι ο θάνατος του Μπρούνο, κατά κόσμον Ηλία Φανούρη, είναι εγκληματική ενέργεια και αυτουργοί είναι ένας Βούλγαρος και η συμπατριώτισσά του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπρούνο τον τελευταίο καιρό διατηρούσε δεσμό με την γυναίκα, η οποία όμως παράλληλα είχε σχέση και με τον Βούλγαρο.

Πάντως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια είναι τα αίτια που οδήγησαν στη δολοφονία του 64χρονου Ροδίτη και οι απαντήσεις αναμένονται να δοθούν με τον εντοπισμό και τη σύλληψη των φερόμενων ως δραστών.

Φως στις έρευνες έριξαν οι καταθέσεις μαρτύρων, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και η ιατροδικαστική εξέταση, που απέδειξε ότι ο θάνατος του άνδρα δεν προήλθε από την φωτιά.

Ο ιατροδικαστής εντόπισε στο σώμα του Μπρούνο σημάδια που μαρτυρούσαν ότι πριν από το θάνατό του είχε προηγηθεί κάτι άλλο, στρέφοντας τις έρευνες στο ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία.

Όπως κατέθεσαν γείτονες του άτυχου άνδρα, αρχικά άκουσαν τα ουρλιαχτά του που καλούσε σε βοήθεια και στη συνέχεια το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες.

Keywords
Τυχαία Θέματα