"Αντάρτικό" από Πιπιλή: "Δεν ψηφίζω τον αιγιαλό αν..."

Για τον "καβγά" Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη αλλά και για το επίμαχο νομοσχέδιο του αιγιαλού μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 η Φωτεινή Πιπιλή. Η βουλευτίνα της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να γίνεται "καβγάς", αφήνοντας αιχμές για τη στάση ορισμένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ περί στήριξης Μαζιώτη.

"Πρέπει να μη φτάνουμε

σε καβγά για το θέμα του Μαζιώτη. Η ελληνική κοινωνία ξέρει και βγάζει συμπερασματα στη συντριπτική της πλειοψηφία έστω. Πιστεύω ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πρόβλημα καταδίκης της τρομοκρατίας. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μπήκαν με λίγους σταυρούς και εξέφραζαν απόψεις έξω από τη συνήθη αριστερά χώρο, εξακολουθούν και προκαλούν", είπε η κα. Πιπιλή στον Γιώργο Κουβαρά, παραδεχόμενη πως αναφέρεται στους Διαμαντόπουλο, Κουράκη και Κατριβάνου.

"Μπορούμε και εμείς στη ΝΔ να επιτεθούμε, αλλά κρατάμε αρκετά την ψυχραιμία μας. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με αυτά, αλλά έχω μία πολιτική τελευταία να μην καβγαδίζω", παραδέχτηκε η Φωτεινή Πιπιλή.

Όσον αφορά στο θέμα του αιγιαλού, η βουλευτίνα της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι δεν θα το ψηφίσει, αν είναι και πάλι "τέρας". Ωστόσο είπε ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει από τα συναρμόδια υπουργεία ήδη έχουν υπάρξει σημαντικές αλλαγές. "Όταν μπήκε πριν τρεις μήνες για διαβούλευση, ήμουν η μόνη που αντέδρασα τότε λέγοντας ότι αυτό το νομοσχέδιο-τέρας δεν το ψηφίζω. Αποσύρθηκε τελικά γιατί ήταν τέρας. Ένα νομοσχέδιο συντάσσεται από δικηγορικά γραφεία και ο καθένας γράφει διαφορετικά. Εκεί ήταν πασιφανές ότι μπήκε χέρι συμφερόντων. Το διορθωμένο νομοσχέδιο δεν το έχουμε δει ακόμα", τόνισε χαρακτηριστικά. "Είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχει χαράξει τον αιγιαλό της", παρατήρησε.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή της πως δεν πρέπει να είναι κυρίαρχο μόνο το Υπουργείο Οικονομικών για ένα τόσο σημαντικό θέμα, αλλά πρέπει να έχει λόγο και το Υπουργείο Περιβάλλοντος, το Τουρισμού και το Πολιτισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα