Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στο δήμο Αθηναίων ο Δένδιας

Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΗΜΕΡΗΣΙΑ", έδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και όπως ήταν φυσικό εκτός των θεμάτων της αρμοδιότητας του, κλήθηκε να απαντήσει και στα σενάερια που τον θέλουν υποψηφιο στο δήμο της Αθήνας.

Ο υπουργός δεν ήταν ξεκάθαρος, ωστόσο δεν προχώρησε και σε καμία διάψευση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλοί λένε πως είναι μία από τις βασικές επιλογές του πρωθυπουργού για την Αθήνα. Συγκεκριμένα ο υπουργός δήλωσε: «οι προκλήσεις στο Υπουργείο

Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη είναι πολύ μεγάλες το επόμενο διάστημα, όπως, πέραν όλων των άλλων, η αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, με το νομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες στη Βουλή. Σε κάθε περίπτωση με ενδιαφέρει να επιτελώ όσο το δυνατόν καλύτερα τα καθήκοντα που μου έχει αναθέσει ο Πρωθυπουργός».

Όλα αυτά λίγες μέρες από τις δηλώσεις Μιχελάκη, που και αυτός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για κάθοδο στο Δήμο Αθηναίων, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι: «Θα είμαι υποψήφιος αν μου του ζητήσει ο Σαμαράς. Εγώ δεν ακολουθώ προσωπικές στρατηγικές, οτιδήποτε αποφασίσει ο Αντώνης Σαμαράς και το κόμμα, είτε να φύγω από υπουργός και να παραμείνω βουλευτής, είτε να είμαι υποψήφιος, εγώ θα το υπηρετήσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα