Αναβάλλονται δρομολόγια της ΑΝΕΚ λόγω κακοκαιρίας

Τεράστια είναι τα προβλήματα που δημιουργούνται στο Αιγαίο από τους ανέμους που ξεπερνούν τα 10 μποφόρ, με συνέπεια η εταιρία ΑΝΕΚ Lines να βγάλει ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι τα σημερινά της δρομολόγια από τον Πειραιά αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

Συγκεκριμένα, δεν θα φύγουν τα δρομολόγια

των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων ΕΛΥΡΟΣ και ΛΑΤΩ, που επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 9 το βράδυ από Πειραιά για Χανιά, λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών που αναμένονται από το βράδυ. Εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, τα πλοία θα αναχωρήσουν αύριο Τετάρτη 11/12/2013 στις 9 το βράδυ.

Η ΑΝΕΚ ανακοίνωσε επίσης ότι το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου Πρέβελης από Ρόδο προς Χάλκη- Πηγάδια- Κάσο- Σητεία- Ηράκλειο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Εξάλλου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το AQUA MARIA δεν προσέγγισε σήμερα στο λιμάνι του Αγίου Ευστρατίου, και συνέχισε το δρομολόγιό του για Καβάλα.

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Λαύριο για Ψαρά- Άγιο Ευστράτιο- Μύρινα- Καβάλα και στον Άη Στράτη επρόκειτο να επιβιβασθούν σε αυτό τέσσερις επιβάτες και δυο φορτηγά οχήματα, ενώ θα αποβιβάζονταν επτά επιβάτες και ένα φορτηγό.

Δείτε αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα