Αναγνωρίζετε το ταλαντούχο κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Μια βόλτα στο παρελθόν της είπε να κάνει η Νόνη Δούνια και έτσι ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες από τα νεανικά της χρόνια... "Ακόμα γελάω και νοσταλγώ την αθωότητα και την ξεγνοιασιά. Εφηβεία και τα... μαλλιά στα κάγκελα!" έγραψε κάτω από την φωτογραφία.

Υπενθυμίζουμε... Η Νόνη Δούνια υπήρξε πρωταθλήτρια κολύμβησης, κατόπιν το ελληνικό κοινό τη γνώρισε ως B’ Σταρ

Ελλάς και έγινε «η δική μας Μόνικα Μπελούτσι». Το πέρασμα στην τηλεόραση (αξέχαστη σαν σέξι ψυχαναλύτρια που ταλαιπωρεί τον Γιώργο Παρτσαλάκη στο «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή») και στον κινηματογράφο (φλογερή συμπρωταγωνίστρια του Πασχάλη Τσαρούχα στον «Χαμένο Παράδεισο») ήταν απλώς τα επόμενα αυτονόητα βήματα.

Στην προσωπική της ζωή, παντρεύεται με τον Κυριάκο Μουρατίδη και αποκτά δύο παιδιά, τα οποία είναι και η μεγάλη της αγάπη. Αυτό την οδήγησε να επικεντρωθεί στην παρουσίαση παιδικών εκπομπών, μια δραστηριότητα που ακόμη συγκαταλέγεται μεταξύ των στόχων της.

Παράλληλα το ανήσυχο πνεύμα της την οδήγησαν σε νέα μονοπάτια, δηλαδή στο επιχειρείν. Στο αγαπημένο της νησί, τις Σπέτσες, όπου περνά όλα της τα καλοκαίρια μαζί με τα παιδιά της, αποφάσισε να κάνει το νέο της επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας το εστιατόριο «Bluefield Burger».

Keywords
Τυχαία Θέματα