''Αναγέννηση'' η φυλακή για γνωστό τραγουδιστή (ΦΩΤΟ)

Οι 108 μέρες κατά τις οποίες ο Chris Brown έμεινε έγκλειστος πίσω από της φυλακής τα σίδερα, τον άλλαξαν σαν άνθρωπο, με τον ίδιο να δηλώνει πως «αναγεννήθηκε».

«Ορκίζομαι πως κατάλαβα το λάθος μου και αναγεννήθηκα αφού εξέτισα την ποινή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακάνω παρόμοια λάθη στη ζωή μου» αναφέρει ο διάσημος ράπερ, που αποφυλακίστηκε την Δευτέρα.

Μετά από 3 μήνες που πέρασε φυλακισμένος, ο ίδιος δηλώνει πως η ζωή του έχει αλλάξει πλήρως, ενώ πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία,

θέλοντας να παραμείνει «καθαρός» και να μην επιστρέψει στον πρότερο βίο του, που κυριαρχούσαν οι καταχρήσεις και οι «κακές» συνήθειες.



Όπως αναφέρει ένας φίλος του, «ο Chris σταμάτησε το κάπνισμα και το ποτό, ενώ στη φυλακή έδειξε πως μπορεί να ζήσει 'καθαρός' χωρίς να έχει ανάγκη από 'ουσίες' κάτι που θέλει να συνεχίσει και τώρα που είναι πλέον ελεύθερος».

Το σίγουρο είναι πως 108 μέρες φυλακής, για έναν 25χρονο εκατομμυριούχο που είχε συνηθίσει να ζει μια ζωή διαφορετική από τον μέσο πολίτη, είναι πάρα πολλές, και η σε τέτοιο βαθμό ώστε να τον κάνει να δηλώνει άλλος άνθρωπος και να αλλάξει συμπεριφορά..

Keywords
Τυχαία Θέματα