Αμακιγιάριστη στο ολοκαίνουριο trailer του «JOY» η Μπαλατσινού (VIDEO)

Νέα επεισόδια JOY, ολοκαίνουργιο intro, νέα πρόσωπα. Η Τζένη Μπαλατσινού, μετά από μια σύντομη αποχή, επιστρέφει στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας την ενότητα JOY Talk, ενώ η Τζένη Θεωνά θα ασχοληθεί με τους τετράποδους φίλους μας στην ενότητα JOY Pets.

Ο Κώστας Αθανασιάδης (Gus) συνεχίζει μας βάζει στην κουζίνα, ο Πάνος Καλλίτσης

και η Μίνα Μπιράκουφροντίζουν για την ομορφιά μας, η Madame Ginger μας φτιάχνει πρωινό (κι όχι μόνο), ο Δημήτρης Πέππας νοιάζεται για τη διατροφή μας, η Εβελίνα Νύκτα μας κρατά σε φόρμα και η Αφροδίτη Πατρικίου κάνει yoga και μας εμπνέει, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γυρίζει και μυρίζει, ο Φώτης Βαλλάτος παρουσιάζει life stories και o Ορέστης Ανδρεαδάκης μας μιλάει για σινεμά κι άλλα τέτοια ωραία.

Η Τζένη Μπαλατσινού, εμφανίστηκε στο γύρισμα αμακιγιάριστη και έκλεψε τις εντυπώσεις με την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της και τη φυσική της ομορφιά- αλλά κυρίως την ακομπλεξάριστη άνεσή της.

Εξάλλου, μην ξεχνάς, JOY είναι ο κόσμος μέσα σου, είναι η ουσία των πραγμάτων και η χαρά στις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας. Είναι η ζωή όταν αποφασίζεις να δεις τη ζωή αλλιώς…

Κάθε Σάββατο στις 14.50 στο Mega.

Keywords
Τυχαία Θέματα