Ακόμη δύο γυναίκες βρέθηκαν απαγχονισμένες σε δέντρα

Δύο γυναίκες βρέθηκαν απαγχονισμένες σε δέντρα στο κρατίδιο της Ινδίας Ουτάρ Πραντές. Πρόκειται για μία 19χρονη, που σύμφωνα με την οικογένειά της είχε βιαστεί και 45χρονη.

Η σορός της 19χρονης βρέθηκε στην περιοχή Μορανταμπάντ, που απέχει τρεις ώρες από την πρωτεύουσα, Νέο Δελχί. Η σορός της 45χρονης βρέθηκε στην περιοχή Μπαχράικ.

Η αστυνομία αναφέρει ότι η 45χρονη είχε δεχθεί απειλές από ντόπιους επειδή πουλούσε αλκοολούχα ποτά στην περιοχή, ενώ η οικογένειά της κατέθεσε αγωγή κατονομάζοντας πέντε άτομα ως υπεύθυνα για τον θάνατό της. Ισχυρίζεται, δε, ότι η γυναίκα είχε

πέσει θύμα ομαδικού βιασμού.

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό από αστυνομικούς

Εν τω μεταξύ, μία Ινδή κατήγγειλε σήμερα ότι βιάστηκε ομαδικά από αστυνομικούς μέσα σε αστυνομικό τμήμα του ίδιου κρατιδίου.

Η γυναίκα ανέφερε ότι το βράδυ της Δευτέρας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Χαμιρπούρ του Ουτάρ Πραντές για να ζητήσει την απελευθέρωση του συζύγου της όταν δέχτηκε την επίθεση.

«Στις 11:30 μμ δεν υπήρχε κανένας στο γραφείο, ο αναπληρωτής επιθεωρητής με οδήγησε στο γραφείο του και με βίασε μέσα στο αστυνομικό τμήμα», είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN-IBN.

Η γυναίκα κατέθεσε αγωγή, σύμφωνα με την οποία βιάστηκε επειδή αρνήθηκε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς για να αποφυλακιστεί ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή επιθεωρητή Μπαλμπίρ Σιχ, τέσσερις αστυνομικοί κατηγορούνται για τον βιασμό της.

Τον περασμένο μήνα ο ομαδικός βιασμός και η δολοφονία δύο κοριτσιών που βρέθηκαν απαγχονισμένα σε δέντρο προκάλεσε λαϊκή οργή στην Ινδία.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για την υπόθεση μαζί με δύο αστυνομικούς που κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος και εγκληματική συνωμοσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα