Ακόμα και οι υπέρ-ήρωες γερνάνε σφιγμένοι στη στολή τους (ΦΩΤΟ)

Ο Σουηδός καλλιτέχνης Andreas Englund μέσα από τις φωτορεαλιστικές ζωγραφιές του, μας αφήνει να ρίξουμε μια ματιά στη ζωή ενός σούπερ ήρωα των παιδικών μας χρόνων, του γνωστού ως Φάντασμα (The Phantom) που τώρα έχει βγει στη σύνταξη.

Αυτός ο παλιός σούπερ ήρωας δεν είχε μαγικές υπερφυσικές δυνάμεις, αλλά ήταν μυστήριο πως κατάφερνε να ζει πολλά χρόνια. Όσοι ήταν πιστοί αναγνώστες ήξεραν ότι ήταν πολλά πρόσωπα, και ο ένας άφηνε για τον επόμενο την στολή και το κρησφύγετο, που ήταν μια σπηλιά σε σχήμα νεκροκεφαλής.

Για την ιστορία ίσως πρέπει να αναφέρουμε στους μικρότερους φίλους ότι εκεί φίλαγε σε τόμους τις ιστορίες που είχε ζήσει ώστε και οι επόμενοι Φάντομ να γνωρίζουν.. Τέλος, το πρώτο σκίτσο δημοσιεύθηκε το 1936 από τον Lee Falk. Το Φάντασμα κατοικεί βαθιά σε ζούγκλες της Αφρικής κοντά στην φυλή της Bangalla. Το «φάντασμα που περπατά» έχει πολεμήσει πειρατές και εγκληματίες για περισσότερα από 400 χρόνια!

Δείτε όλη την σειρά του Φάντομ εδώ

Η σειρά τιτλοφορείται «Aging Superhero» και σκοπός του εικαστικού είναι να δείξει στο κοινό ότι παρά το γήρας, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν υπέροχα πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα