Άκεφος ο Μπουτάρης, χαμογελαστός ο Καλαφάτης (VIDEO)

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Ρίτσα Μπιτζόγλη διασταύρωσαν τα ξίφη τους για πρώτη φορά μετά το αποτέλεσμα του Α γύρου ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Σταύρος Καλαφάτης, που διεκδικούν το δήμο Θεσσαλονίκης.

Παρά τη διαφορά 9 μονάδων που χωρίζει τους δύο υποψηφίους, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πιο σύνθετα στην πόλη. Διότι στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο νυν

δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, που προηγείται στον α γύρο, ήταν άκεφος, βαρύς, εκνευρισμένος και δυσκολευόταν να αντιπαρατεθεί. Μάλλον ανησυχεί πολύ για τη δυναμική που ανέπτυξε το τελευταίο διάστημα ο Καλαφάτης στη Θεσσαλονίκη, η οποία ψαλίδισε κατά πολύ τη διαφορά που έδιναν τα γκάλοπ. Να φανταστείτε ότι δύο φορές τον διέκοψε ο Καλαφάτης επειδή διαφωνούσε σε όσα έλεγε ότι έκανε για την πόλη και ζήτησε την «προστασία» (έτσι επακριβώς είπε) της παρουσιάστριας. Και μιλάμε για τον πιο προβεβλημένο δήμαρχο της Ελλάδας.

Αντίθετα, κατά την παρουσία του στο δελτίο ο Σταύρος Καλαφάτης ήταν συνεχώς χαρούμενος και χαμογελαστός. Η στάση του και οι απαντήσεις του εξέπεμπαν αισιοδοξία και δυναμική. Προφανώς πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή, αφού και στον Α γύρο ξεπέρασε τις προσδοκίες και τα προγνωστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο από τη συζήτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα