Άγριο κράξιμο σε Μέσι (VIDEO)

Ο Λιονέλ Μέσι δέχεται σκληρή κριτική τόσο για την απόδοσή του στον «τελικό» της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο, όσο και γιατί δεν συνεχάρη τους πρωταθλητές στο τέλος του αγώνα

Σκιά του εαυτού του ήταν ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο. Μπορεί να χρεώνεται την ασίστ στο γκολ του Αλέξις Σάντσες, αλλά δεν πρόσφερε τίποτα περισσότερο. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε μόλις ένα σουτ (!), ενώ κέρδισε μόνο ένα φάουλ κι έκανε 35 μάλλον… άσκοπες πάσες.

Τα ισπανικά ΜΜΕ

αναφέρουν σήμερα πως δεν έλειψαν αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του στη διάρκεια του αγώνα, αφού αρκετοί δημοσιογράφοι, αλλά και οπαδοί των «μπλαουγκράνα» διέκριναν απάθεια στις κινήσεις του, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια.

Πέραν της απόδοσής του, επικρίνεται και η συμπεριφορά του, αφού ένα βίντεο που προβλήθηκε στην ισπανική τηλεόραση δείχνει αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα όλους τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να συγχαίρουν τους αντιπάλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με εξαίρεση τον ίδιο τον «Λέο» και τον προπονητή του, Τάτα Μαρτίνο, που έμειναν να τους κοιτούν.

Όλα αυτά κι ενώ μόλις την Παρασκευή ανακοινώθηκε η συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018 με βασιλικές αποδοχές...

Keywords
Τυχαία Θέματα