Άγνοια και λαϊκισμός

Τα διάβασα στον Τύπο .Ο ρήτορας αυτός δεν χαρίζει κάστανα , μαστίγιο η γλώσσα του ,κτυπάει αλύπητα το κακό : «Εχουν τεράστια ευθύνη τα ΜΜΕ και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι για την κατάντια της χώρας. Διότι ακολουθούν ένα μοντέλο να χαϊδεύουν αυτιά .Ελάχιστοι είναι οι δημοσιογράφοι που τολμούν να πουν αλήθειες»!

Ποιος μιλάει; Μιλάει ο 35χρονος εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ με τη μακρά, πλήρη εμπειριών δημοσιογραφική πορεία , την οποία

μόνον ο ίδιος καλά γνωρίζει και προφανώς εκτιμά βαθύτατα. Ως υπεύθυνος και σπουδασμένος άνθρωπος ,με σύγχρονες αντιλήψεις και με πολιτικές φιλοδοξίες μάλιστα ,έκανε την έρευνα του στο δημοσιογραφικό χώρο ,συγκέντρωσε εμπειρίες από πεδία της μάχιμης δημογραφίας ,διαπίστωσε τον τρόπο δουλειάς ,τις συνθήκες εργασίας των δημοσιογράφων, διερεύνησε τομείς δημοσιογραφικής πράξης και μεροκάματα σε εφημερίδες ,ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια, απέκτησε τα αναγκαία στατιστικά στοιχεία και αφού μελέτησε τα δεδομένα τη καταστάσεως στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα ,δεν δίστασε ,και μπράβο του, να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της σπουδαίας μελέτης του: Οι «περισσότεροι» δημοσιογράφοι ευθύνονται τεραστίως για την «κατάντια» της Ελλάδας και ακολουθούν το μοντέλο του «χαϊδέματος των αυτιών».

Eιπεν ο νέος αστήρ. Μπάμ και κάτω γενικώς οι «περισσότεροι»! Τη γλύτωσαν μόνο οι γενικώς «ελάχιστοι». Εξαιρετική ανάλυση!

Σίγουρα είναι κατάλληλος για ρόλο πολιτικού της εποχής μας ,ο εν λόγω ρήτωρ .Ακλουθεί το σωστό μοντέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα