Αυτό είναι το εισιτήριο επιστροφής του Φιλιππίδη από Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Ο Άγγελος Φιλιππίδης έχει εκδώσει το εισιτήριο στις 10 Ιανουαρίου του 2014 και ώρα 6 παρά τέταρτο το απόγευμα δηλαδή την Παρασκευή λίγη ώρα πριν συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές.

Το εισιτήριο είχε εκδοθεί για τις 13 Ιανουαρίου με την πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών 1843 η οποία έχει ώρα αναχώρησης από την Κωνσταντινούπολη 19:15 και ώρα άφιξης στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος 20:40 και είχε αγοραστεί ηλεκτρονικά με πιστωτική κάρτα.

Αυτά όλα

φυσικά δεν σημαίνουν κατ ανάγκη ότι θα επέστρεφε και τη Δευτέρα το βράδυ στην Ελλάδα καθώς θα έπρεπε να κάνει χρήση του εισιτηρίου που είχε εκδώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη σύλληψή του, ο κ. Φιλιππίδης οδηγήθηκε ενώπιον μονομελούς δικαστηρίου στην Τουρκίακαι δήλωσε ότι παραιτείται από κάθε ένσταση.

Οι τουρκικές αρχές έχουν ήδη εγκρίνει την έκδοσή του πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην Ελλάδα και η διαδικασία αυτή μπορεί να κρατήσει από δύο έως 40 μέρες. Στο ενδιάμεσο διάστημα ο κ. Φιλιππίδης θα κρατιέται, κατά πάσα πιθανότητα στις φυλακές του Μαλτεπέ, όπου, συνήθως, κρατούνται οι, προς απέλαση, ξένοι υπήκοοι.

Πηγή: fpress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα