Αφαίρεσαν ταφόπλακα παιδιού γιατί δεν... ταίριαζε με το νεκροταφείο! (ΦΩΤΟ)

Μία μητέρα από την Βρετανία αναγκάστηκε να φτάσει μέχρι το γραφείο του δημάρχου της περιοχής του Μάλβερν προκειμένου να επανατοποθετηθεί η ειδική ταφόπλακα (επιτύμβια στήλη για τα καθολικά νεκροταφεία) την οποία είχε τοποθετήσει στον τάφο του παιδιού της.

Το παιδί ήταν μόλις τεσσάρων ετών όταν πέθανε από σοβαρές επιπλοκές επιληψίας.

Θα έκλεινε τα επτά στις 31 Μαΐου και η μητέρα του θέλησε να του κάνει κατά κάποιο τρόπο ένα "δώρο". Του παρήγγειλε μία επιτύμβια στήλη σε σχήμα αστεριού και την έβαλε στη θέση της παλιάς.

Χρειάστηκε

να ξοδέψει πάνω από 4.000 ευρώ για να την κατασκευάσει.

Κάποια οικογένεια όμως κατήγγειλε στο δήμο ότι η συγκεκριμένη ταφόπλακα δεν ταίριαζε με τις υπόλοιπες και ζήτησαν να απομακρυνθεί, όπως και έγινε.

«Αισθάνομαι αναστατωμένη, στενοχωρημένη και θυμωμένη. Έχουμε περάσει τόσα πολλά ως οικογένεια. Θα μπορούσα να καταλάβω αν ο τάφος ήταν παραμελημένος ή αντιαισθητικός, αλλά δεν είναι.
«Η επιτύμβια στήλη σήμαινε πολλά για μένα και την οικογένεια και τώρα αγωνιζόμαστε να επανατοποθετηθεί. Είναι μια φρικτή κατάσταση. Εμείς απλά θέλουμε να έχουμε ένα σημείο για να θρηνήσουμε το παιδί μας...» δήλωσε η πληγωμένη μητέρα.

Το δημοτικό συμβούλιο θα αποφασίσει τι θα γίνει τελικά με τον τάφο του άτυχου αγοριού...

Keywords
Τυχαία Θέματα