"Αδειάζει" τον Ταμήλο η Ασημακοπούλου!

Σε διευκρίνιση σχετικά με τη σημασία των χθεσινών δηλώσεων του Μιχάλη Ταμήλου ότι η κυβέρνηση επωφελείτο από τη δράση της Χρυσής Αυγής προχώρησε η Άννα Ασημακοπούλου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να πάρει αποστάσεις από τις δηλώσεις του Τρικαλινού βουλευτή, τονίζοντας πως "ο κ. Ταμήλος εκφράζει τις απόψεις

του, όχι τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας. Και το είπε όπως το είπε. Και είμαι σίγουρη, γνωρίζοντας το Μιχάλη, ότι άμα συζητήσετε μαζί του, θα σας εξηγήσει διεξοδικά τι εννοούσε".

"Προσωπικά θεωρώ ότι έχουμε εξηγήσει πολλές φορές ότι το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής οφείλεται κατά βάση όχι στο ότι είναι ναζιστές οι Έλληνες, αλλά στο ότι υπάρχει μία δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση με το πολιτικό σύστημα και τις αδυναμίες που έχει η πολιτεία στο να ανταποκριθεί σε κάποιες ανάγκες που έχουν οι πολίτες. Υπό αυτή την έννοια, ελπίζουμε ότι το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής θα εκλείψει με το να αναπληρωθούν αυτά τα κενά από μέρος της συντεταγμένης πολιτείας και γι' αυτό και η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προς αυτή της κατεύθυνση", τόνισε για το θέμα η κα. Ασημακοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα