Zώδια: Πως θα είναι τα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε φάση που σκέφτεστε, σκέφτεστε και τελειωμό δεν έχετε γιατί ο Σκορπιός μπορεί να σας βάζει κάποιες τρικλοποδιές και να μην ξέρετε με ποιο τρόπο θα τον σταματήσετε. Από την άλλη η σοβαρότητα και το στυλ είναι αναγκαία για να τα βρείτε με έναν Αιγόκερω. Για αυτό όσο είστε μαζεμένοι και συγκεντρωμένοι χωρίς πολλές παρορμήσεις ίσως τελικά να είναι μια καλή περίοδος για σας. Καλό είναι να ακούσετε το ένστικτό σας και κυρίως όταν είναι να ακολουθήσετε ένα Καρκίνο γιατί εκεί χρειάζεστε τις κεραίες των συναισθημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελέγχετε πολλά πράγματα και έτσι νιώθετε δυνατοί αλλά και σταθεροί. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι μπλεγμένα και βαθιά γιατί είστε σε μια κρίσιμη καμπή και συνέχεια μπορεί να ρωτάτε, αν τελικά αξίζει να έχετε συναισθήματα και αν αγωνίζεστε για μια σχέση αφού δεν παίρνετε πίσω αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Για αυτό ίσως να είστε αρκετά αυστηροί με την κρίση σας. Αυτό που χρειάζεστε είναι να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να τον σεβαστείτε βάζοντας τον στο βάθρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε κάπως απόλυτοι ή δυσκολεύεστε να πάτε παρακάτω. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε πολύ εύκολα κάποιες καταστάσεις γιατί δεν έχουν αυθορμητισμό ή δεν υπάρχει άμεση επικοινωνία. Θα χρειαστεί από την πλευρά σας να κάνετε υποχωρήσεις, και αλλαγές, κάτι που σας δυσκολεύει ή δεν σας αφήνει περιθώρια για να κάνετε το διαφορετικό. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει με τα δικά του μέτρα και σταθμά και μην ζορίζετε τα πράγματα. Μέσα από αυτό θα αποκτήσετε κάποιες εμπειρίες που θα είναι πολύ έντονα βιωματικές για σας και αυτό θα σας εξελίξει, κυρίως με Σκορπιό, Αιγόκερω και Ιχθύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα βαδίζουν όπως περίπου τα θέλετε, αφού έχετε ανταπόκριση και ανταπόδοση αυτών που προσφέρατε και με το παραπάνω. Υπάρχουν ευκαιρίες και νέο πρόσωπο να γνωρίσετε αλλά και να προσαρμόσετε την κατάσταση της σχέσης σας στα μέτρα σας. Η περίοδος είναι περίπου ιδανική γιατί πάντα υπάρχει κάτι μικρό και χαλάει την διάθεσή σας. Οι σκέψεις για γάμο και αναβάθμιση που μπορεί να κάνετε θα σας βοηθήσουν να φορτσάρετε και να ξεφορτωθείτε από πάνω σας διάφορες αρνητικές ενέργειες. Η σχέση με τον Σκορπιό μπορεί να δέσει πάρα πολύ.

ΛΕΩΝ

Βαδίσατε πάνω στα χνάρια ενός μεγάλου έρωτα και πάθους και μπορεί η ατμόσφαιρα που ρέει αυτή την στιγμή να μην είναι και τόσο στα μέτρα σας. Για αυτό μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι επειδή οι μπαταρίες σας δεν γεμίζουν και πολύ την ψυχή σας. Μερικές φορές χρειάζεται να μπορούμε να αφουγκραστούμε τα σημάδια της κάθε εποχής που δεν είναι έκδηλα. Οι ερωτευμένοι ή θα έχετε υποψίες και θα ζηλεύετε βαθιά ή θα έχετε οικονομικές ανασφάλειες που θα μπλοκάρουν την υπόθεση. Η στάση σας απέναντι σε όλα αυτά θα πρέπει να είναι να δουλέψετε μόνο με την καρδιά σας. Μερικοί μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε αποδοχή ή θα είστε πολύ αυστηροί και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, κυρίως με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μια καλή φάση αφού μπορεί πολλά πράγματα να πάνε ρολόι χωρίς εσείς ιδιαίτερα να βάλετε το χεράκι σας. Η διαφορετικότητα πλέον μπορεί να μην υπάρχει μέσα στην σχέση σας και όλα να έχουν εξομαλυνθεί αρκετά. Το καλύτερο από όλα είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και θα συμβούν όλα τα θετικά για σας. Η δυναμικότητα και η δράση σας βοηθούν να είστε πάρα πολύ ανοικτοί απέναντι σε οποιαδήποτε σχέση συναντήσετε. Η επαφή με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα είναι πολύ καλή γιατί δεν θα κάνετε και μεγάλο κόπο για να έρθετε κοντά. Το ζητούμενο είναι για αυτή την εβδομάδα να μπορέσετε να είστε ο εαυτός σας και να περάσετε όμορφα.

ΖΥΓΟΣ

Τα έχετε βρει λίγο σκούρα γιατί θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις ή να γίνετε πάρα πολύ συμβιβαστικοί κάτι που μερικές φορές σας δε θέλετε. Αν όμως σχετίζεστε με ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω τότε θα έρθετε πιο κοντά και θα είστε πολύ δοτικοί και θετικοί. Η προσαρμοστικότητα θα σας δημιουργήσει ένα νέο μέτρο αυτάρκειας. Η διάθεσή σας είναι κάπως κλειστή για αυτό μην μπαίνετε στην διαδικασία στο να τα αναλύετε όλα. Δεχτείτε τον εαυτό σας έτσι όπως είναι. Ίσως η επαφή με τον Ταύρο να είναι πολύ καλύτερη και να σας δώσει καρπούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε ότι είστε ο εαυτός σας και μέσα από αυτό θα δημιουργήσετε μια νέα ταυτότητα όπου θα ξεπεράσετε ακόμα και τις επιρροές του Κρόνου ο οποίος σας περιορίζει και σας κάνει να νιώθετε μερικές φορές απόμακροι. Η ιδιαιτερότητα ενός προσώπου, όπως του Κριού, σας αρέσει αλλά συγχρόνως σας φοβίζει. Είναι μέχρι να του πάρετε τον αέρα και μετά θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα. Προσέξτε μόνο να μην ανακατέψετε μαζί οικονομικά με συναισθηματικά γιατί μπορεί να υπάρχει μπλέξιμο. Η διαδικασία πάντως του να συζήσετε με ένα πρόσωπο ίσως να μην είναι τόσο εύκολη όσο την περιμένατε γιατί έχετε ανάγκη να κρατήσετε τους τύπους και κυρίως αν είστε με Αιγόκερω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναθεωρείτε τις απόψεις σας πάνω σε πολλά θέματα. Επειδή σας έχει πιάσει μια μανία να αλλάξετε την οικονομική σας κατάσταση ίσως να αφήνετε στο περιθώριο τις ανάγκες της σχέσης σας. Το ζητούμενο είναι να μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπίες και στα δυο και με αυτόν τον τρόπο θα αναθεωρήσετε όλα σας τα προσωπικά θέματα. Είναι σημαντικό πάντως να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι η αγάπη που παίρνετε από το πρόσωπο που είστε μαζί είναι γιατί την αξίζετε και όχι γιατί έχετε κάποια ιδιαίτερη θέση ή κάτι άλλο. Η σχέση με Καρκίνο θέλει ιδιαίτερο χειρισμό. Από την άλλη ο Ταύρος σας περιμένει στην γωνία για να ξεκινήσει κάτι μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο και να θέλετε να το αρνηθείτε υπάρχει ήδη μια εύνοια για σας η οποία θα σας βγάλει από τα δύσκολα και τις αντιδράσεις τις αρνητικές. Αφού όμως εσείς καλλιεργήσετε μέσα σας χωρίς φόβο και καμία αναστολή την έννοια της αγάπης και της ανοικτής καρδιάς. Τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα και περισσότερο δημιουργικά και για σας και για τους γύρω σας. Η ιδανική για σας συμπεριφορά είναι να εμπιστευτείτε και να συγχωρήσετε. Μόνο τότε θα αλλάξουν όλα και θα μπορείτε να γευτείτε τα πιο ωραία πράγματα. Πάντως μερικοί αυτό το διάστημα που θα είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα προσπαθήσετε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και της συμπεριφορά σας και θα ανοίξετε προς τα έξω. Οπότε, θέλετε δεν θέλετε, θα βρείτε ένα πρόσωπο που θα σας εκφράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε άμεση συμπαράσταση από το πρόσωπο που είστε μαζί, αρκεί να βαδίσετε με τον τρόπο που θέλει και που έχει ανάγκη η σχέση σας. Δηλαδή μπορεί να χρειαστείτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να έχετε μια συμπεριφορά που να αποδεικνύει ότι εσείς μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Η επαφή με Παρθένο ίσως να σας δημιουργήσει έντονο μαγνητισμό. Είναι εύκολο για σας να γίνετε φίλοι. Όταν έρθει το μετά δυσκολεύεστε και χαλάει όλη η καλή σχέση που έχετε γιατί μπορεί να δείχνετε φευγάτοι ή ακόμα και τόσο πολύ φιλικοί που ο άλλος μπορεί να μπερδεύεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε βάλει τα όρια σας τόσο γλυκά ώστε να μην καταλαβαίνει κανένας ότι εσείς ζείτε και λειτουργείτε με αυτόν τον τρόπο. Η ιδανική σχέση πάντως με ένα άτομο που ξέρετε μπορεί να γίνει γιατί έχετε μπει εσείς οι ίδιοι σε καλούπι. Έχετε κατά κάποιον τρόπο προσγειωθεί κιόλας, οπότε δεν θα έχετε και μεγάλη αντίδραση τουλάχιστον από την πλευρά σας. Η πίεση από έναν Παρθένο σίγουρα θα σας αρέσει αλλά ίσως να σας κουράζει κιόλας γιατί θέλει να τον ακολουθείτε κατά πόδας. Η βασική σας πεποίθηση ότι έχετε αξία θα σας βγάλει από την κακή σκέψη της λύπησης. Ο Καρκίνος λόγω κάποιων κοινωνικών ευαισθησιών που έχει αναπτύξει θα είναι πιο κοντά σας.



Keywords
Τυχαία Θέματα