Video: Υπέροχο κορμί με τέλειο μαγιό

Η Αnna Braga μοντέλο από την Βραζιλία και δεν την πιάνει κανείς. Έχει γεννηθεί στις 6 Δεκεμβρίου του 1981 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Έχει φωτογραφηθεί για όλα τα αντρικά περιοδικά του κόσμου, και βεβαίως στο Playboy της Βραζιλίας, που μετά από αυτό την έκανε γνωστή στα πέρατα όλου του γνωστού κόσμου σαν το κορίτσι με τις τέλειες αναλογίες.. που δεν τρομάζει να το δείχνει.

Αγαπημένη δραστηριότητα είναι η Ανάγνωση, γραφή, και τα ψώνια όπως μας ενημερώνει από την προσωπική της σελίδα.

Τώρα όμως διαμένει στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, μαζί με τους υπόλοιπους εύπορους του πλανήτη. Στις ΗΠΑ μένει για πάνω από 10 χρόνια και όπως υποστηρίζει της αρέσει. Είναι μοντέλο ακόμα από τις «πάνες» αφού όλη της η οικογένεια προέρχεται από ομορφόσογο Η μητέρα της, η θεία της ακόμα και η γιαγιά της ήταν από τις πιο όμορφες γυναίκες στη Βραζιλία.

Έχει ταξιδέψει πολύ στο εξωτερικό όπως, Μεξικό, Κίνα και το Χονγκ Κονγκ . Είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Pitbul, Lil John, Gloria.

Τέλος, μας πληροφορεί ότι αγαπάει πολύ την δουλεία της (σσ του μοντέλου). Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι έχω περισσότερα να προσφέρω από την εμφάνισή μου .

Δείτε τα Video:

Keywords
Τυχαία Θέματα