O Σαρκοζί DJ του... Ρουβά

Της Ανθής Βούλγαρη, εφημερίδα Παραπολιτικά

Ενας Σαρκοζί για τον Σάκη! Στο πλευρό του Σάκη Ρουβά επί σκηνής θα βρεθεί ο Πιερ Σαρκοζί. Ο πρωτότοκος γιος του πρώην Προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στην Αθήνα,

αφού θα ανέβει στα decks που έχουν στηθεί στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, για τη συναυλία του Ελληνα σταρ σήμερα και οι θαυμάστριες του γοητευτικού Γάλλου DJ αναμένουν με αγωνία να τον δουν να μιξάρει ζωντανά.

Θα περίμενε κανείς πως ο μεγαλύτερος από τους γιους του πρώην Προέδρου της Γαλλίας θα ασχολούνταν με την πολιτική, παρ’ όλα αυτά ο νεαρός «πρίγκιπας της Γαλλίας», όπως τον είχε αποκαλέσει ο Puff Daddy, σήκωσε παντιέρα και χάραξε τον δικό του δρόμο, ακολουθώντας τις προσταγές της καρδιάς του. «Προτιμώ να είμαι μουσικός χωρίς μέλλον, παρά ένας λαμπρός δικηγόρος», είχε δηλώσει σε lifestyle περιοδικό της Γαλλίας πριν από λίγο καιρό και το εννοούσε, αφού μπορεί να ξεκίνησε να σπουδάζει Νομική για χατίρι του πατέρα του, ωστόσο τα παράτησε στο δεύτερο έτος, για να συγκεντρωθεί στη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική. Μάλιστα, ο Πιερ Σαρκοζί είχε κάνει και ένα μικρό πέρασμα από το μόντελινγκ, όπως η μητριά του, Κάρλα Μπρούνι, αλλά δεν έμεινε για πολύ στον χώρο, παρά το γεγονός ότι τα lifestyle περιοδικά της χώρας του τον παρουσιάζουν ως fashion icon, αφού σε κάθε του εμφάνιση φροντίζει να είναι κομψός.
Ο 29χρονος DJ είναι ο καρπός του έρωτα του Νικολά Σαρκοζί με την πρώτη του σύζυγο, Μαρί-Ντομινίκ Κουλιόλι. Στους καλλιτεχνικούς κύκλους είναι γνωστός ως DJ Mοsey και, αν κάτι μπορεί να του αναγνωριστεί, αναμφισβήτητα είναι πως ποτέ δεν χρησιμοποίησε το επώνυμό του για να εξελιχθεί.

Μάλιστα, όσο ο Νικολά Σαρκοζί ήταν ο πρώτος άνδρας της Γαλλίας εκείνος δεν είχε παίξει ποτέ μουσική στη χώρα του, αφού ήθελε να αναγνωριστεί πρώτα στο εξωτερικό, για να μην μπορεί κανείς να του προσάψει πως η καριέρα του οφείλεται στη δύναμη του πατέρα του.

Το 2006 ο Πιερ Σαρκοζί ξεκίνησε να ασχολείται με τη hip-hop μουσική, χώρο από τον οποίο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς και DJ της γαλλικής house σκηνής, αφού αυτή ήταν πάντα το μεγάλο του πάθος. Η αγάπη του για τη μουσική τον έφερε πολλές φορές αντιμέτωπο με τον πατέρα του, ο οποίος του είχε τονίσει πως δεν θα τον στήριζε στην απόφασή του να γίνει DJ. Βέβαια, ο γοητευτικός Πιερ δεν χρειάστηκε καθόλου την πολιτική στήριξη του πατέρα του, αφού κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα. Για του λόγου το αληθές, ο DJ Mosey βρίσκεται πάντα με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού κάνει περιοδείες ως guest σε όλο τον κόσμο. Από τα μεγαλύτερα clubs του Σεν Τροπέ και της Ιμπιζα μέχρι τη Νέα Υόρκη το όνομα του Σαρκοζί Junior είναι ιδιαίτερα γνωστό. Σήμερα βρίσκεται στη χώρα μας και νιώθει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. «Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς εξαιτίας των υποχρεώσεών μου δεν θα μπορέσω να μείνω πολύ. Ανυπομονώ, όμως, να εμφανιστώ με τον Σάκη. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Η ενέργειά του επάνω στη σκηνή είναι μοναδική», λέει ο νεαρός Σαρκοζί, ο οποίος υπόσχεται πως σήμερα θα χορέψουμε όλοι μαζί στους ρυθμούς και της δικής του μουσικής.

Η πρόταση συνεργασίας

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση νέων συνεργασιών και καλλιτεχνικών προτάσεων, που μπορούν να δώσουν κάτι καινούργιο στο κοινό. Ετσι, όταν άκουσε τη μουσική του DJ Mosey, τον αναζήτησε και δεν άργησε να του κάνει την πρόταση να βρεθεί μαζί του στη σκηνή στην τελευταία συναυλία της περιοδείας του «The Ace of Hearts». Ο νεαρός Σαρκοζί δέχτηκε με χαρά και έτσι σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε.

Εκτός, όμως, από τον Πιερ, η βραδιά θα επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις, αφού στη σκηνή θα ανέβει και η Δούκισσα Νομικού, η οποία, όπως πληροφορούμαστε, θα τραγουδήσει μαζί με τον Σάκη Ρουβά, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε και πίσω από τα decks μαζί με τον γιο του πρώην Προέδρου της Γαλλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα