Mπήκε ζεστό χρήµα στον ∆ΟΛ

Αισιόδοξα είναι τα νέα για το 2014 όσον αφορά τα οικονοµικά του ∆ΟΛ. Οπως, αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στη στήλη, ο ισχυρός άνδρας του συγκροτήµατος, Σταύρος Ψυχάρης, µετά από µακρύ διάστηµα διαπραγµατεύσεων, φαίνεται να εξασφάλισε βιώσιµη λύση για το µαγαζί της Μιχαλακοπούλου. Συγκεκριµένα -και σύµφωνα πάντα µε τα όσο κυκλοφορούν στην πιάτσα- ο εκδότης του «Βήµατος», σε µια δύσκολη περίοδο για τον κλάδο των Μedia, µπόρεσε να βρει και να βάλει ζεστό

χρήµα στον ∆ΟΛ. Με βάση τα όσα αναφέρουν καλά ενηµερωµένες πηγές, ο κ. Ψυχάρης βρήκε χρήµατα που εξασφαλίζουν για έναν περίπου χρόνο την απρόσκοπτη λειτουργία του συγκροτήµατος. Το µεγαλύτερο πρόβληµα για τον παραδοσιακό εκδότη ακούει, πλέον, στο όνοµα Mega, για το οποίο ακόµη απαιτούνται υπέρογκα ποσά για να εξασφαλιστεί η βιωσιµότητά του.

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ. Οπως είναι λογικό, το ερώτηµα που προκύπτει έχει να κάνει µε το πού βρήκε ο κ. Ψυχάρης τα χρήµατα. Επ’ αυτού υπάρχουν δύο απαντήσεις: η µία έχει να κάνει µε το οµολογιακό δάνειο που φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει και η δεύτερη µε την πληροφορία που θέλει τον νέο µάνατζερ του ∆ΟΛ, Παναγιώτη Κουβουτσάκη, να έχει ρίξει στα ταµεία της επιχείρησης περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ. Ανεξάρτητα από τι πραγµατικά έχει συµβεί, ένα είναι σίγουρο: ότι το ιστορικό συγκρότηµα έχει βρει λύση στα οικονοµικά προβλήµατα που αντιµετώπιζε. Η εξέλιξη αυτή δεν αποτρέπει σε καµία περίπτωση την υλοποίηση του σχεδίου Κουβουτσάκη. Απεναντίας, τις επόµενες µέρες θα δροµολογηθούν οι νέες απολύσεις, ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές όσον αφορά τη λειτουργία των Μέσων. Για παράδειγµα, ο ΒΗΜΑ FM θα λειτουργεί για 6 ώρες ως ενηµερωτικός σταθµός και από κει και πέρα θα εκπέµπει µουσικό (φθηνό) πρόγραµµα.

ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Σε τροποποίηση του Καταστατικού της προχώρησε η εταιρεία SKDS Consultants, προκειµένου να υποδεχθεί τον ∆ΟΛ. Ετσι, ενώ είχε ξεκινήσει µε σκοπό την παροχή υπηρεσιών προς τα νοσοκοµεία, ως Ι.Ε. Eurohospital Συµβουλευτική, τώρα θα µπορεί να συµµετέχει σε εταιρείες ΜΜΕ, µε αλλαγή του ονόµατός της σε «Σ.Π. Ψυχάρης - Μέσα Ενηµερώσεως» (αλλιώς «Ψυχάρης Media Group»). Στο νέο ∆.Σ. της εταιρείας µετέχουν οι Σταύρος Ψυχάρης πρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος, Παναγιώτης Σταύρου Ψυχάρης αντιπρόεδρος, Χριστίνα Τσούτσουρα - Ψυχάρη µέλος και Παναγιώτης Χρυσικάκης µέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα