Mε την "Ελιά"συναντήθηκε ο Βενιζέλος

Με στελέχη της "Ελιάς" συναντήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε και για την Συνδιάσκεψη για την 3η Σεπτέμβρη και κάλεσε τους επικεφαλής και τα στελέχη της Ελιάς να συμμετάσχουν. Αναφορικά με την παρουσία στη ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με παραγωγικούς φορείς και με συγκεκριμένη θεματολογία, για το σχέδιο ανασυγκρότησης. Στη συνάντηση τέθηκε και

το θέμα του διαλόγου με τη ΔΗΜΑΡ, με τον Βενιζέλο να αναφέρει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι θα υπάρξει γρήγορη ανταπόκριση στην πρόσκληση διαλόγου της ΔΗΜΑΡ και πως ως προς αυτό έχει ζητήσει από τον Γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα, να επικοινωνήσει σχετικά με τον Γραμματέα της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Οι πηγές της Χαριλάου Τρικούπη ανέφεραν ότι ο Βενιζέλος ενημέρωσε ακόμα για τις μάχες που δίνει η κυβέρνηση, ενώ σχολίασε και την αυριανή πρωτοβουλία-εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους αιγιαλούς αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκρούεται ουσιαστικά με ένα «φάντασμα», καθώς, όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές, μετά την παρέμβαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έχει αποσυρθεί το σχετικό νομοσχέδιο και δεν υπάρχει ακόμα κάτι καινούριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα