Mε ποιους άντρες χάνει τον ύπνο της η Ελεάννα Αζούκη;

Η Ελεάννα Αζούκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Aθήνα. Εχει κάνει σπουδές στο ΤΕΙ Μουσικής Παραγωγής και Ηχοληψίας, στην Κεφαλλονιά. Στο νησί κατά τη διάρκεια των σπουδών της τραγουδούσε σε διάφορες ροκ μπάντες, πραγματοποιώντας πολλές live εμφανίσεις. Πριν από μερικά χρόνια επέστρεψε στην Αθήνα και συνεργάστηκε πρώτη φορά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

και τον Σταμάτη Γονίδη, αλλά και με τον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα, των οποίων οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν στη Θεσσαλονίκη. Η εκρηκτική τραγουδίστρια μέσα από τις συνεργασίες της με τον ράπερ Tus έγινε talk of the town, ενώ ακόμη και οι στιλιστικές επιλογές της δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Οσο για το ποιους άντρες θεωρεί γοητευτικούς, έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι με έντονη προσωπικότητα. Δεν θα σταθώ στην εμφάνιση, γιατί αυτό το ξεπερνάς στα πρώτα δέκα λεπτά που θα μιλήσεις με κάποιον. Σε κρατάει η προσωπικότητα, αυτή σε κερδίζει. Μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου, να ερωτευτείς παράφορα ή και να χάσεις πάσα ιδέα και να μη θέλεις να τον ξαναδείς... Γενικά οι άνθρωποι με θάρρος είναι πολύ γοητευτικοί! Δεν φοβούνται να δείξουν αυτό που νιώθουν και δεν κουβαλούν εγωισμούς στις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτοί οι άνθρωποι με κερδίζουν!»

ΟΔΗΓΕΙ: Προτιμά τη θέση του συνοδηγού. ΑΚΟΥΕΙ: Θεωρεί πως όλα τα είδη της μουσικής έχουν τη γοητεία τους. ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ: Τρώγοντας με φίλους και πίνοντας κάπου χαλαρά ποτό. ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ: Στα νησιά του Ιονίου. ΦΟΡΑΕΙ: Το ντύσιμό της τις περισσότερες φορές είναι θέμα ψυχολογικής διάθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα