Mαρία Λαχανιώτη: Το πρωί στην ΑΣΟΕΕ το βράδυ στις... πίστες

Με καταγωγή από τη Ζάκυνθο, η Μαρία Λαχανιώτη συνδυάζει σπουδές και τραγούδι. Το πρωί αναστατώνει με την παρουσία της τους συμφοιτητές της στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ και το βράδυ βάζει... φωτιά στις πίστες. Αν και το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός, μια και συμμετείχε σε πολλές θεατρικές ομάδες, φαίνεται πως τελικά την κέρδισε το τραγούδι. Ολα άρχισαν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν μια φίλη της την παρακίνησε να πάρει μέρος σε μια οντισιόν που γινόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Χωρίς να το περιμένει η ίδια, ο μαέστρος την επέλεξε και από τότε άλλαξε η ζωή της.

Τώρα παράλληλα με τις σπουδές της κάνει μαθήματα φωνητικής, μια και θέλει διαρκώς να βελτιώνεται ώστε να κάνει μεγάλη καριέρα στον χώρο του τραγουδιού. Φαντάζεται την απόλυτη ευτυχία σε ένα εξωτικό νησί, «διακοπές με τους φίλους μου, να πίνω ένα cocktail και να κοιτάζω τη θάλασσα». Θεωρεί ότι το βασικό χαρακτηριστικό της είναι ο αυθορμητισμός της, ενώ το βασικό της ελάττωμα είναι το γεγονός πως είναι κυκλοθυμική.



ΟΔΗΓΕΙ: Δεν της αρέσουν τα γκάζια. ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ: Εξαρτάται από την παρέα. ΑΚΟΥΕΙ: Τα πάντα, ανάλογα με τη διάθεση. ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ: Παντού. Λατρεύει τα ταξίδια κι έχει ανάγκη να φεύγει συχνά. ΦΟΡΑΕΙ: Μικροσκοπικά σορτς πάνω στην πίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα