Kαυτό μοντέλο έμεινε παράλυτη εξαιτίας...

Ένα εντυπωσιακό μοντέλο συγκλονίζει καθώς διηγείται πως από ένα ατύχημα σταμάτησε η επιτυχημένη της πορεία στο χώρο του μόντελινγκ αφού έμεινε παράλυτη.

Ο λόγος για την 40χρονη Λόλλυ Μακ από το Λονδίνο, η οποία έμεινε καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι ενώ από τη μέση και πάνω μπορεί να κάνει ελάχιστες κινήσεις καθώς κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ ένας από τους θαμώνες του κλαμπ, έπεσε από το μπαλκόνι και προσγειώθηκε πάνω της… Ο συγκεκριμένος είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ αλλά και ναρκωτικά. Ο λαιμός της έσπασε και έπαθε ζημιά στο νωτιαίο μυελό.

Τότε η Λόλλυ ήταν μόλις 30 ετών.

«Αρχικά μετά το ατύχημα, δεν ήθελα να ζήσω καθώς μου είπαν πως θα χρειαζόμουν κάποιον να με φροντίζει 24 ώρες το 24ώρο, να μου φέρνει τον καθετήρα, να με πλένει και να με ντύνει…» εξομολογείται η ίδια σε συνέντευξή της προσθέτοντας «Η οικογένειά μου όμως με στήριξε και μου είπε πως θα το παλέψουμε όλοι μαζί μέχρι να σηκωθώ στα δύο μου πόδια».

Να σημειωθεί ότι υπεβλήθη σε επείγον χειρουργείο για να σταθεροποιήσει το λαιμό της και στη συνέχεια ακολούθησαν 10 μήνες αποκατάστασης.

Τώρα προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τους τραυματισμούς στο νωτιαίο μυελό αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να γίνει έρευνα για θεραπεία.

«Ονειρεύομαι να περπατήσω ξανά και να κερδίσω πίσω την ανεξαρτησία μου…» σημειώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα