H δικαίωση του Άδωνι για όσα έκανε ως υπουργός Υγείας (VIDEO)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ουκ ολίγες φορές έχει υπεραμυνθεί του έργου που έκανε και άφησε ως υπουργός Υγείας. Και σήμερα μιλώντας στα Παραπολιτικά είπε πως ως υπουργός έκανε μεταρρυθμίσεις και κατάφερε να λύσει χρόνια προβλήματα που ταλάνιζαν την υγεία. Τότε ωστόσο βρήκε την έντονη αντίσταση συνδικαλιστών που του έκαναν σφοδρές επιθέσεις.

Μία αλήστου μνήμης κόντρα ήταν με την πρόεδρο Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), την Ματίνα Παγώνη, που οι κόντρες

της με τον τότε υπουργό ήταν μνημειώδεις. Σήμερα ο Άδωνις συνάντησε την κυρία Παγώνη κατά την επίσκεψη του στο Γεννηματάς η οποία ενώπιον του προσωπικού τον αποθέωσε. «Ο Γεωργιάδης ως υπουργός ήταν εργατικός καθώς δούλευε από τις 7 το πρωί μέχτι τις 12 το βράδυ και αποτελεσματικός» είπε η άλλοτε αντίπαλος του Ματίνα Παγώνη.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής της Β' Αθηνών είπε πως «φεύγοντας από το υπουργείο Υγείας θεωρώ ότι άφησα έργο πίσω μου, όπως οι προσλήψεις νέων γιατρών , που ξεκόλλησαν ,ενώ είχαν κολλήσει για πολλά χρόνια» Στην συνέχεια ο πρώην υπουργός μίλησε για τις εκλογές, τόνισε ότι είναι κρίσιμες και ζήτησε την στήριξη του ιατρικού προσωπικού , στο οποίο απευθυνόταν.

Δείτε το video:

Keywords
Τυχαία Θέματα