Eτοιμάζει παρέμβαση ο Γιώργος Σουφλιάς

Στενά παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις όλο το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Σουφλιάς. Ο πρώην υπουργός, που περνά μεγάλο μέρος του χρόνου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα, όπου χαλαρώνει πολλές ώρες και επιβλέπει τις αγροτικές δουλειές στο πατρικό του κτήμα, δεν έχει σταματήσει να ενημερώνεται για τα όσα διαδραματίζονται στη χώρα, αλλά και στο εσωτερικό του κόμματός του, του οποίου υπήρξε άλλωστε ένα από τα κορυφαία, ιστορικά πολιτικά στελέχη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», το

αμέσως επόμενο διάστημα ο πρώην υπουργός θα κάνει δημόσια παρέμβαση, όταν «θα είναι η κατάλληλη ώρα», όπως χαρακτηριστικά λέει σε συνομιλητές του. Το ποια θα είναι αυτή θα το κρίνει ο ίδιος, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία και ξέρει πότε πρέπει να μιλήσει δημόσια.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να αργήσει και τοποθετείται μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Το βέβαιο είναι πως μια παρέμβαση του Γιώργου Σουφλιά, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, θα είναι ιδιαίτερα ηχηρή. Δεν είναι μόνο η σημαντική πολιτική διαδρομή του ανδρός -ο οποίος, θυμίζουμε, έφτασε μέχρι τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Ν.Δ.-, αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος έχει πολύ καιρό να κάνει δημόσια παρέμβαση μετά την περιπέτεια της υγείας του και την απόσυρσή του, ουσιαστικά, από την ενεργό πολιτική. «Είναι πολύ καλά στην υγεία του και εξακολουθεί να είναι ανήσυχο πνεύμα. Παρακολουθεί τις εξελίξεις ιδιαίτερα προβληματισμένος», λέει στo «Secret» συχνός συνομιλητής του πρώην υπουργού. Το βέβαιο είναι ότι η παρέμβαση αυτή του Σαρακατσάνου πολιτικού αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα